Verner Panton

0

Er du også helt vild med lamper som Verner Panton har designet? Så kan du med fordel læse med i denne artikel, hvor vi sætter fokus på design lamper fra Verner Panton. Du kan både læse om Verner Panton, som står bag ”Verpan” og du kan læse om hans flotte og unikke VP Globe lampe.

Hvem er Verner Panton?

Verner Panton er født i Odense og uddannet ved det Kongelige Kunstakademi. Verner Panton blev for alvor kendt, da han lancerede hans unikke designs, som i dag kan ses i mange danske hjem. Verner Panton er både kendt i Danmark, men også i store dele af verdenen. Han designer både møbler og lamper, men er især kendt for sine lampedesigns. Verner Panton designer lamper i tidsløst design i nye materialer, dette vil også sige, at lamperne er lige så kendte i dag, som da de for første gang blev lanceret. Hvis du ønsker at læse mere om Verner Panton, så kan du se det på denne side.

VP Globe

En af de mest kendte lampe designs Fra Verner Panton er VP Golden Ø 40 lampen. VP Golden Ø 40 har været et varemærke for Verner Pantons lampedesigns. Lampen kan findes i rigtig mange danske hjem i dag og populariteten har været stor siden lampen blev lanceret. Lampen er i transparent akryl og opal hvide glas reflektorer. Hver eneste del glas på lampen er ledsaget af ægthedscertifikat med tilsvarende antal. Hver eneste VP Globe er unik, da der er indgraveret Verner Pantons signatur og hver del bærer et individuelt nummer der er stemplet i stilen af lampen.

VP Globen kan ses på billedet nedenfor og finderes i 2 forskellige størrelser.

5702410975200

Share.

Leave A Reply