Uenigheder mellem lejer og udlejer løses bedst med en lejeret advokat

0

Det er altid godt at have en advokat til at læse kontrakter igennem, for at begge parter er indforstået med, hvilke aftaler der bliver indgået. Når det kommer til boligmarkedet er situationen ikke anderledes og desværre sker der ofte kontraktbrud eller uenigheder. Dette medfører konflikter og i værste tilfælde kan den sidste udvej være at løse striden i en retssal. Dette er ikke i parternes bedste interesse og det kan derfor betale sig at kontakte en advokat i stedet. En advokat med speciale i lejeret kan oplyse omkring love og regler samt indgå som en form for mægler. Udlejer og lejer har aftalefrihed, men det kan vise sig at være en dyr affære for en af parterne, hvis der skulle opstå problemer med den indbyrdes kontrakt. Læs mere om hvad en lejeret advokat kan hjælpe med.

Kontakt en lejeret advokat, inden der bliver skrevet kontrakt vedrørende udlejning af bolig

At være på forkant med eventuelle scenarier, må siges at være en god ting – altid. Derfor indgår man også skriftlige aftaler vedrørende lejemål i form af en kontrakt. I denne kontrakt skulle det gerne stå beskrevet, hvor længe, hvor meget og hvad der bliver lejet ud. Det kan dog for en almindelig person være svært at gennemskue, om der er taget forbehold for alt, hvilket der selvfølgelig helst skal. I lejeloven er der beskrevet forhold, som ikke kan bøjes, også selvom både udlejer og lejer er enige om betingelserne.

En lejeret advokat kan hjælpe både før og efter en flytning

Desværre forsøger nogle, at udnytte andre. For eksempel kan en udlejer kræve en ulovlig høj husleje. Finder lejer ud af, at dette er tilfældet, så kan denne vælge at kontakte huslejenævnet. En anden løsning vil være at få fat i en advokat, der kan vejlede, eventuelt mægle og udfærdige en ny og lovlig lejekontrakt. På denne måde undgår man, at striden ender i retten, at konflikten eskalerer og i til sidst ender med at koste dyrt. Lejeloven forsøger selvfølgelig at beskytte både lejer og udlejer, dog er det ikke altid at personen, der udformer kontrakten gør dette ifølge de gældende bestemmelser. Typisk ses det, at udlejer kræver en for høj husleje, hvilket der er faste regler for. En lejer kan have påført skader på lejligheden og er der ikke et depositum, som dækker for skaderne, kan det være svært at undgå en form for tab.

Share.

Leave A Reply