Udsmyk huset på en forsvarlig måde

0

Lige for tiden er det moderne interiør og design meget skandinavisk præget. Lyngby-vaserne, Kähler-vaserne og aberne fra Børge Mogensen er alle meget eftertragtede. Nogle må ”nøjes” med dem fra butikkerne, men mange har de ældre versioner kær, som de har haft med sig i mange år.

Producenterne er dog godt klar over, at hvis de skal blive ved med at sælge, så skal der fra tid til anden komme med nye modeller og farver. Vi så jo blandt andet med Kähler’s Omaggio-vase i guld, hvor populære de nye varer kan være.

Med andre ord er der rigtig mange af os, der har dansk interiør og design til at stå i vores hjem. Er du på udkig efter den næste nye ting til dit hjem, så sælger de blandt rigtig meget andet også Kähler på Cahetu.dk.

Gør dit hjem personligt

Føler du ikke, at dit hjem bliver personligt nok, når alle pastelfarverne fra HAY gør sit indtog? Er du ikke imponeret af moderne, skandinavisk brugskunst? Så er der heldigvis også mange andre muligheder. Både i de største byer, men også i de mindre provinsbyer kan du finde både retrovare-butikker og loppemarkeder. Her finder du med lidt held det næste nye, unikke stykke guld til dit hjem.

De mange retrovare-butikker har et væld af finurlige og flotte ting, som kan gøre dit hjem unikt og personligt, så det afspejler dig. Desuden kan man komme igen flere gange og altid finde noget, som du overså sidst. Det smarte er, at mange af disse steder opkøber dødsboer, hvilket vil sige, at de konstant får nye varer ind. En af ulemperne ved disse butikker er desværre ofte, at prisen kan være skruet i vejret. Det er blevet enormt moderne at handle i disse butikker, så naturligvis følger priserne trop.

Synes du, at sådanne butikker er for dyre, så skulle du overveje at tage på loppemarked. Her kan du for alvor få din nysgerrighed stillet, eftersom flere markeder har et hav af boder med ting, som du næppe har set før. Her er priserne ikke helt så høje, eftersom der ikke er en butik, som også skal tjene penge. En af ulemper er selvfølgelig, at du skal tidligt op, hvis du vil finde de fedeste ting, og så kræver det måske lidt mere arbejde end blot at besøge en butik. Du finder nemt et loppemarked nær dig med en hurtig google-søgning.

Er dit hjem forsikret?

Mange har prøvet det. Man kommer hjem fra arbejde hen på eftermiddagen og bemærker at havedøren står åben. Du undrer dig et par sekunder over, hvem i familien der mon har glemte at lukke den, inden de tog i skole eller på arbejde. Der går ikke længe, før du indser, at der har været indbrud.

Mange mennesker har stående for en større sum penge i deres hjem. Dyre vaser, malerier, og elektronisk udstyr løber alt sammen op og bliver til mange penge i alt. Hvis du pludselig står en dag, hvor dine ting er væk, er du så forsikret, hvis det skulle ske? Alle forsikringsselskaber tilbyder indboforsikringer, men de kan måske være svære at gennemskue. Hos NEXT Forsikring kan du tegne en sumløs indboforsikring, hvilket betyder, at alle enkeltgenstande med værdi på under 66.381 kr. er dækket. Synes du, at det lyder smart, så klik her.

Share.

Leave A Reply