Udendørs himmelseng

0

Der er noget vildt romantisk over en himmelseng. Det med at ligge under et tag af træ eller stof er bare vildt hyggeligt. Når man hørere ordet Himmelseng tænker de fleste nok på en gammel stor dobbeltseng i solidt træ, men flot udskåret stolper i hvert hjørne. Sådan behøver der dog ikke være.

En himmelseng behøver ikke være noget som man sover indendørs i om natten.

Forestil dig at ligge uden på en god solseng med et solsejl over – så er springet til en udendørs himmelseng lige pludselig ikke så langt. Det er fantastisk at ligge udendørs og bare  bare nyde synet af naturen og lyden af summende insekter.

Sengen

Hvis du skal have en udendørs himmelseng, så kræver det naturligvis at den er bygget af noget som kan tåle at stå ude – måske ikke lige frem om vinteren, men i hvert fald i hør sol og måske lidt kulde. Den skal også tåle at blive lidt fugtig især benene som står på jorden. Og så skal den også kunne tåle at blive gnavet i af en bille eller småkryb.

Du kan sagtens købe en gammel himmelseng og så give den en ordentlig gang lak i flere lag, så kan den godt tåle at stå ude om sommeren.

Himmelen

Selve himmelen kan laves på flere måder, en i træ eller stof. Det kan være rart at finde noget tykt som blokerer en smule for solen. Du kan også vælge noget uv-tæt plastic.

Vil du ligge/sidde i sengen om aftenen kan det være en fordel at hænge et myggenet op – det kan du f.eks. få her.

Hvis du bygger din himmelseng så den let kan skilles ad, så kan du opbevare den et andet sted om vinteren og tager den frem igen næste sommer.

Rigtig god fornøjelse.

 

Share.

Leave A Reply