Tre stærke danske brands indenfor modetøj

0

Nu er vi gået ind i et nyt år – 2015. Og vi er mange, der venter på, at den nye forårskollektion for alvor skal buldre derudad. Mens vi venter, ser vi på tre af de mange danske brands, der gennem en årrække har fået succes i Danmark og i udlandet. På Bruun-bruun.dk kan du se endnu flere succesfulde danske brands.

Coster Copenhagen
Pia Coster hedder kvinden bag det stærke brand Coster Copenhagen. Virksomheden har til huse i Nordsjælland i en charmerende gammel bygning med stråtag. Coster Copenhagen er et unikt mærke, der sætter fokus på både det feminine og det rå look. De enkelte detaljer på tøjet fra Coster Copenhagen gør stilen personlig, enestående og elegant.  Foråret 2015 byder på feminine, sporty t-shirts, jakker og blazere i sarte rosa nuancer, cowboybukser med lynlåse og knapper som rå detaljer og afslappede bukser og bluser, der både kan gå til jobbet og til hyggestunder derhjemme. Materialerne er lette og perfekte til det kommende forår. Kvaliteten er som altid høj.

Mos Mosh
Bag Mos Mosh-brandet står den erfarne danske designer Kim Hyldahl. Allerede i de første af Mos Mosh’s leveår fik brandet sit image for den mest perfekte pasform og de mest iøjnefaldende rå detaljer. Og det er netop de små, rå detaljer på bl.a. deres jeans, der gør, at man til enhver tid kan kende Mos Mosh fra andre mærker. Deres jeans sidder rigtig godt på mange kvinder. Der er aldrig den ekstra, irriterende ”plads” i ryggen, der gør, at buksen ikke sidder til. De er som formsyede, og mange af modellerne har lav talje. Deres tops og bluser er kendetegnet ved at være sporty, feminine og typisk holdt i afdæmpede farver, somme tider med mønster eller tryk på forsiden.

Lollys Laundry
Designeren Kamilla Bryriel er den kvinde, der i 2007 etablerede brandet Lollys Laundry. Brandet inkluderer tøj, der har en enkel men rå personlighed. Et af Kamilla Bryriels mål var i sin tid, at prisen og kvaliteten skulle være sammenhængende. Men en omtale i Vogue, UK, fastslår, at brandet også er ”en underspillet luksus, de fleste har råd til”. Lollys Laundry fremstiller tøj, som både er afslappet, enkelt og feminint. Tøjet appellerer til den modebevidste kvinde, der går op i sit look og er bevidst om sin stil. Det stribede outfit går igen i mange af kreationerne, ofte sat sammen med et passende tørklæde. Bukserne er typisk fremstillet i et blødt materiale af høj kvalitet.

Share.

Leave A Reply