Tøj og smykker med lidt ekstra sjæl

0

”Klæder skaber folk”, lyder et gammelt ordsprog, og der er noget om det – i hvert fald i den positive betydning. For man har det ganske enkelt bedre med sig selv, hvis påklædningen er noget særligt. Det gælder i øvrigt og smykkerne, som næsten hører sig til. Vi har fundet er par links til både designertøj og smykker, som vi tror, vil kunne give dig denne helt specielle følelse. Læs med og se, om du ikke tror vi har ramt plet.

Dyrt og dejligt designertøj

Når du besøger butikken Abelone i Holte, må du være forberedt på, at prisniveauet ligger lidt højere end stangtøjet i kædebutikken. Der er nemlig kun én Abelone, og her går man rigtig meget op i de store designere og deres kollektioner. På den anden side er priserne bestemt til at betale, og det kan måske overraske, eftersom man møder kreationer fra mange franske og italienske designere som for eksempel No21, IRO,  Alberto Fasciani, Vanessa Bruno, Etoile Isabel Marant og Barbara Bui. Fra USA har man hentet spændende designs fra blandt andet Philip Lim, og Danmark er selvsagt ret bredt repræsenteret med blandt andet Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Custommade og Graumann og Heartmade.

Den fysiske butik i Holte er både enkel og underspillet, men lad dig ikke narre, for både indehaver Eva Henriques og det tilknyttede personale ved præcist hvad de laver og hvorfor de er der. Samme underspillede tema finder du på webshoppen Abelone-holte.dk, hvor alle de flotte designs også kan bestilles pr. postordre. Butikken har en del trofaste kunder, og mange af dem bruger dog mere netbutikken som udstillingsvindue, hvor de i ro og mag kan sidde derhjemme og vælge de kjoler ud, der senere skal afprøves i butikken. Så er der mere tid til selve prøvningen, og hos Abelone må du tage dig god tid.

Butikkens historie strækker sig ganske langt tilbage. Det er ganske mange år siden nuværende indehaver Eva Henriques stod i lære netop her. Derefter tog hun ud i verden, men i 1989 kom hun tilbage til Holte og overtog butikken fra daværende ejer. Man fornemmer stadig en vis aura fra den tid, men de fleste designs på bøjlerne er til gengæld helt friske og moderne.

Designersmykker, der er til at betale

Mange har den holdning, at værdien af et smykke udelukkende fremgår af prismærket, og så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at matche designertøjet fra for eksempel Abelones butik. Sådan behøver det dog ikke være, og det kan du forvisse dig om ved at besøge Spirit Icons, som drives af Tim og Daniel fra Middelfart. Køb smykker online i deres velassorterede netbutik, hvis du gerne vil have value for money. Gennemtænkte systemer gør de let at kombinere smykkerne på utallige måder, og ”det er intet mindre end en revolution i smykkeindustrien”, hvis du spørger Daniel selv.

Materialerne er sterling sølv, oxyderet sølv og 18 karat guld, kombineret med blandt andet læder og ædelsten. Når prisen kan holdes på et så fornuftigt niveau, hænger det sammen med, at selve fremstillingen foregår i Thailand. Fabrikken er naturligvis ISO 9001-certificeret med øget fokus på medarbejdernes velvære, relationer og arbejdsforhold. Designet er dog pæredansk, og det både ser og mærker man, når smykkerne kommer tæt på.

Besøg netbutikken og lad dig inspirere og få et indtryk af, hvordan det hele kan kombineres og gå op i en højere enhed. Alt kan leveres fra dag til dag, og bestiller du for mere end 500 kroner, er fragten ganske gratis. Selvfølgelig er der også fuld returret, hvis du mod forventning ikke er tilfreds.

Share.

Leave A Reply