Tips til det flotte sommeroutfit

0

Når man er modeinteresseret, er man for det meste også ret sommerglad. Det er nemlig i høj grad en årstid, som lægger op til masser af nye outfits, og man kan endelig få lov til at vise sit smukke sommertøj frem. Derfor sætter vi i denne artikel fokus på, hvordan du skaber et flot og elegant sommerlook.

De varme måneder kalder på lækkert tøj, kjoler og shorts, og hvad der ellers hører til, når vejret er til det. Det kræver selvfølgelig, at man er i stand til at sammensætte et flot outfit, og det er vi heldigvis rigtig gode til her på siden. Det kan blandt andet foreslås, at man kigger forbi Blossom, som har rigtig meget lækkert tøj på ’menukortet’. Det kan du gøre ved at klikke her, og du kan ganske enkelt bare lade sig inspirere af de mange flotte kollektioner.

Det må godt være pænt

Tiderne, hvor man altid skulle gå sjusket klædt, er i den grad forbi. For nogle har den måske aldrig været der, men der var nogle år, hvor det var helt fint at gå rundt i ’grimt’ tøj, som ikke skulle ligne noget særligt. Det er bestemt ikke tendensen i dag – heller ikke om sommeren, hvor tøjet ellers ofte godt kan være lidt mere tilfældigt.

Tværtimod er det tendensen, at man gør noget ud af sig selv både som dreng og pige. For pigernes vedkommende betyder det ofte nogle flotte og elegante sommerkjoler, som virkelig springer i øjnene. De kan både være til fint brug men i høj grad også til en cykeltur til stranden, hvor det er knap så fint, men hvor tøjet stadig er pænt.

Skal man følge tendenserne, kan man derfor gå efter at være forholdsvist velklædt, hvor der selvfølgelig stadig er plads til et par pæne sneaks eller en afslappet bluse. Det behøver ikke at være overfint, men man kan med fordel gøre lidt ud af sig selv.

Det må også godt være casual

Når det er sagt, er det selvfølgelig også helt okay at have sine casual-days. Når det er rigtig varmt, er det for mange simpelthen nødvendigt at smide de lange bukser og hoppe i shorts, og for pigerne er det måske rart at få en løstsiddende sommerkjole på, som ikke strammer, hvor det kan blive varmt og ubehageligt efter mange timer.

Selvom tendensen er, at man godt må gøre noget ud af sig selv, så er det ikke et krav, at man aldrig har et casual outfit på, som bare sidder lige, som det skal, og hvor man ikke kunne have valgt noget mere behageligt tøj. Det gælder også sko, hvor det sommetider bare er mest rart at have et par bløde kondisko på.

Skil anledningerne ad

Kan man lide begge varianter, er det ofte en god idé at skille anledningerne ad, så de forskellige outfits ikke smelter for meget sammen. Brug dit pæne tøj, når det er de dage, og tag så dine casual bukser på til andre anledninger. Der er ingen grund til at mixe det for meget sammen.

Share.

Leave A Reply