Streetwear til kvinder

0

Streetwear er måske mest kendt og udbredt blandt mænd. Men stilen er også skabt til kvinder. Og med det rigtige mix og match, kan du opnå et feminint look med streetwear.

Mange kvinder synes ikke streetwear er noget for dem, fordi stilen som oftest betragtes som noget maskulin. Det kan den også være – et par baggy jeans og en cap og du er godt på vej. Men hvis du sætter dine street styles sammen på den rigtige måde, kan du også sagtens opnå et feminint look. Vi giver dig her et bud på, hvordan du bruger de forskellige street styles i den rigtige kombination.

Sneakers

Sneakers har efterhånden vundet godt indpas i den kvindelige modeverden. Du kan sagtens være smuk og feminin med et par sneakers på. Mix og match dem med et par stramme jeans, så dine kvindelige former træder frem. Vælg eventuelt dine sneakers i en mere feminin print, som for eksempel disse, fra Oill.dk.

sneakersCap

En cap kan også sagtens bruges som en del af et feminint look. Igen gælder det om at vælge den cap ud fra, at den gerne må udstråle femininitet. Se for eksempel efter detaljer i sølv eller guld, så din cap ikke bliver for maskulin i det. Når det kommer til sammensætning af tøj er det igen vigtigt at sammensætte din cap med relativt stramtsiddende tøj, hvis du ønsker at bevare det feminine look.

Oversize

Du kan sagtens bruge oversize items uden at miste dit feminine look. Pas blot på, at alt ikke er oversize. Vælger du for eksempel en oversize t-shirt, kan det være en god idé at tage et par stramme bukser på – og omvendt, vælger du et par oversize bukser kan det være en god idé med en lidt strammere trøje.

 

Share.

Leave A Reply