Stilfuld indretning med både PH-lamper og lækkert vintilbehør

0

Nu om stunder er det ikke længere nok, at man har et velbetalt arbejde, et smukt og æstetisk hus og hjem, en bil fra den dyre skala, at ens børn går i de rigtige skole, eller at husdyrene er af de korrekte racer og med stamtavle. En af de første ting som andre noterer sig, når de besøger ens hjem, er indretningen. Denne skal helst falde i trit med den opfattelse, eller forforståelse, som de havde af ens personlighed og ens hverdagsstil. Hvis disse ting ikke matcher hinanden kan det skabe konflikter i det små, som kan være svære at komme til livs igen, hvis først disse har rodfæstet sig i andres bevidsthed. Derfor er det ikke længere vigtigt, at man indretter sig efter ens personlige stil, dette skal også til en vis grad gøres for at imponere andre, eller sørge for at bibeholde den opfattelses de på forhånd havde omkring ens persona.

Med andre ord skal man indrette sig stilistisk korrekt og stadig have det æstetiske element med sig i baghovedet, når man indretter det nye hjem. Dog kan dette gøres med enkle ting, der i sig selv ikke fylder så meget i ens hjem, men som kan optage en del af ens økonomi, hvis ikke man tænker grundigt over sine valg. En af de lidt nemmere løsninger til dette er at anskaffe sig nogle af de anerkendte og meget stilfulde PH-lamper, er man i tvivl om hvilket design, der matcher ens personlige stil så følg linket her.

Sæt ekstra skub i middagen med det rette vintilbehør

Som tidligere nævnt skal man nu om dage oppe sig lidt ekstra, hvis weekenden byder på særlige gæster. Dette kan gøres ved at indkøbe de rette accessoires til middagen, dette kunne f.eks. være i form af et skab til de finere vine, hvis ikke man har en vinkælder, det kan være at indkøbe anerkendte vinglas eller at pynte hjemmet op med brugbare elementer såsom vintønder eller andet vintilbehør såsom en fornem vinåbner. På www.wineandbarrels.com kan man finde alt, hvad man kunne ønske sig i ovennævnte kategorier, alt fra tilbehør til vinsmagning, vinkælderen trækasser til pynt eller gave osv.

Som med alle andre ting i ens hverdag gælder det om at være på forkant og have de rette redskaber for at skabe et hyggeligt, behageligt og innovativt miljø i ens hverdag, hjem og omgangskreds. Har man ofte venner, familie, kolleger eller forretningsforbindelser til middag kan en iFavine gøre ens hverdag lettere, da man ikke længere behøver at vente på ens fine vine dekanterer inden servering. En sådan maskine kan få selv den mest garvede vinkender til at løfte et forbløffet og anerkendende øjenbryn. Det samme gør sig gældende, hvis man køber en eller flere af Poul Henningsens kendte lamper, der med garanti kan løfte hele rummets øvrige indretning til et højere niveau og samtidig gøre det muligt at købe kvalitet og mærkevarer til overskuelige priser, der med garanti findes i en variant, der passer til den øvrige indretning.

Share.

Leave A Reply