Specielle smykker du må eje

0

Smykker er noget som de fleste ejer. Mange mænd har lidt og går ikke så tit med det, men kvinder har masser af smykker og bruger det hver dag.

Derfor er der rigtig mange udbydere af smykker – vi har i denne artikel fundet nogle lidt mere specielle smykker, som vi finder interessante og derfor gerne vil vise jer. Rigtig mange smykker er blevet lidt for mainstream, så med disse smykker kan du med garanti skille dig ud og have nogle smykker som naboen ikke lige har liggende i sit smykkeskrin og går med til hverdag. Find nogle unikke smykker og skil dig ud med vores forslag herunder:

Spirituelle smykker

Selvom du ikke som person er særlig spirituel, kan spirituelle smykker godt være rigtig fede. Disse smykker er tit og ofte i rigtig flotte farver og med nogle fede motiver. Smykkerne er gerne store og robuste, samt farverige, så er du til smykker der har dette udseende, kan det være en god ide at se nærmere på spirituelle smykker.

Spirituelle smykker fås i næsten alle smykke typer, så det kan både være halskæder, ringe, armbånd mv. du kan få som spirituelt smykke. Søg efter denne type, hvis du gerne vil have fede anderledes smykker.

Chakana smykker

Chakana er et fedt smykke, som oftest er et kors. Smykket er et symbol på andesbjergenes gamle kultur og det er den mest hellige geometriske figur for inkaer. Smykket er set som kors i templet i macchu picchu.

Korset har en meget speciel form, som skal opleves. Det er skarpe retvinklede kanter, som bliver til en firkant. Korsene er meget farverige, og med nogle rigtig lækre symboler. Chakana er et meget specielt, men super fedt smykke som du med fordel kan inkludere i dit smykkeskab, hvis du vil udvide med farverige specielle smykker.

Håndlavede smykker

Vil du have helt specielle smykker, kan det være en fed ting, at få dem håndlavet specielt til sig selv. På den måde får man det smykke som man selv gerne vil have, og det kommer til at se ud som man gerne vil have. Håndlavede smykker kan både være med din egen ide, eller smykkemageren der finder på noget. Mange gange er den sidste mulighed den bedste, da de har god erfaring i at lave disse smykker specielle. På denne måde får man et helt unikt smykke, som man ikke gerne skulle se andre gå med.

Share.

Leave A Reply