Sneakers til foråret

0

Leder du efter de helt rigtige sneakers til foråret? Vi har fundet nogle gode bud på sneakers som er ideelle til foråret!

Foråret er ligmed nye sko
Efter en lang og kold vinter, med massere af regn, slud og sne, er foråret her endelig. Når det kommer til dit forårsoutfit, er der nogle enkelte, men essentielle ting, du kan opdatere garderoben med dette forår. Sneakers er en nem måde, at gøre et outfit mere personligt og mere sprælsk – specielt i forårsmånederne. Vores favoritter her i foråret er kridhvide, med iøjefaldende detaljer, som du nemt vil forelske dig i. Du kan finde et stort udvalg af sneakers hos Støy Munkholm, hvor alle de viste modeller på billedet forhandles.

sneakers til foråret

Farven hvid
Der er ikke noget pænere end et par splinternye, hvide sneakers. Når det kommer til forårets mode, er pasteller og lyse nuancer nøgleordene for alle de store mærker du kender. Hvad passer så til pasteller og lyse nuancer? Det gør de hvide og lyse sneakers selvfølgelig. De kan faktisk gå til alle farver og alle outfits. Selv modellen med blomsterne kan sagtens gå til et outfit fyldt med farver. Det er kun dig selv, som sætter grænserne! Se vores artikel med guide til dit forårsoutfit.

Det er vigtigt at du sørger for at holde dine nye sneakers pæne, og vasker dem jævnligt, så de kan holde længere. Det er ikke sundt, at vaske dine sneakers i vaskemaskinen, så hvis du skal rengøre dine sneakers så skal du investere i speciel sneaker-sæbe. Det kan du købe her.

Komforten skal være i top
Når du køber sneakers er det selvfølgelig også vigtigt, at komforten er i top. Alle modellerne som er vist på billedet har gode, solide såler, så du kan bruge dem mange timer om dagen, uden dine fødder bliver trætte. Der er nemlig ikke noget værre, end ømme fødder.

Share.

Leave A Reply