Slip for briller og linser med en øjenlaseroperation

0

Når man overvejer en øjenlaseroperation har man ofte brugt briller eller kontaktlinser i flere år, eller også har man lige fået beskeden om, at man skal til at bruge briller. Uanset om du lige har fundet ud af, at du har en synsfejl eller har haft det i mange år, har du muligheden for at undgå briller eller kontaktlinser. Du kan nemlig kontakte og besøge en øjenklinik og få undersøgt dine muligheder.

Hvad er første skridt?

Dit første skridt mod at blive fri for briller og kontaktlinser er at booke en undersøgelse. Dette kan du endda gøre online, så det er hurtigt og nemt. Memira er de største i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, så du kan med fordel overveje at booke din tid her. Ligeledes har de 7 klinikker centralt beliggende i Danmark, hvilket muliggør, at der er en klinik nær dig. Vil du gerne vide mere om, hvad Memira kan tilbyde dig, så læs med her.

Dedikationen for at sikre kvaliteten

En øjenlaseroperation kan lyde en smule voldsomt, da det handler om ens syn, som naturligvis er umådelig vigtigt og afgørende for ens livskvalitet. Hos en øjenklinik som for eksempel Memira har du dog intet at frygte, da du og dine øjne er i enormt trygge hænder. Her har de nemlig som de eneste i branchen en afdeling, hvis eneste formål er at sikre kvaliteten i alle kliniske processer. Det er en kvalitetsafdeling, der fungerer som en uafhængig inspektions- og undersøgelseskomité, som overvåger alle processer. Denne afdeling er blev etableret, da Memiras mål er at tilbyde markedets tryggeste og bedste behandling. Du kan derfor trygt overveje en øjenlaseroperation hos Memira. Hvis du vælger at blive kunde hos Memira, vil du være dækket af deres Tryghedsgaranti, hvor de sikrer dig i 5 år. Dette vil indbefatte supplerende behandlinger, du kan benytte en hvilket som helst klinik i hele Skandinavien, forskellige genbesøg og 24-timers vagt telefon hvis du har spørgsmål efter operationen.

Hvordan foregår undersøgelsen?

Undersøgelsens formål er at finde ud af, hvilken operation, der er bedst for dig og den synsfejl du har. En undersøgelse tager ca. en time, hvor en specialuddannet optiker undersøger om din synsfejl kan behandles. Hvis den kan det, vil der videre vurderes, hvilken operationsmetode, der vil være bedst egnet til dig. Bruger du til dagligt kontaktlinser, skal du inden undersøgelsen holde en pause og bruge briller i stedet. Herved kan Memira få de bedst mulige målinger. Hvis du ikke har nogle briller, vil Memira tilbyde dig et midlertidigt par. Der vil derfor blive taget rigtig god hånd om dig både op til operationen, under og efter.

Hvad koster det at blive opereret?

Den konkrete pris afhænger naturligvis af, hvilken behandling du skal have foretaget.

Følgende indgår i prisen: Operation af begge øjne, alle opfølgende kontroller, lægemidler og Memiras 5 års Tryghedsgaranti. Du kan benytte dig af rentefri delbetaling af din øjenoperation i 24 måneder eller via abonnement som du kender fra kontaktlinser og briller. Læs meget mere om priser og yderligere information på Memiras hjemmeside.

 

Share.

Leave A Reply