Skønne tæpper til det dyreglade hjem

0

Alle os dyrelskere kender det kun alt for godt: Er det virkelig en god ide at bruge tæpper i indretningen, når man har kæledyr, der fælder og slæber mudder ind fra alle de sjove oplevelser ude under åben himmel? Det korte svar er: Ja! Brugen af tæpper i f.eks. et hundehjem kan faktisk være en rigtig god ide.


Hundens nye hyggeplads

For mennesker kan tæpper både være hyggelige og praktiske. Fordelene ved et tæppe i et hundehjem er mange: De kan dæmpe lydene fra meget aktive, legesyge vovser, som sjældent slapper af, og når de senere er udmattet af at lege, så kan et tæppe være en skøn, vamset soveplads i stedet. For de lidt ældre hunde, som er blevet grå om snuden, og som måske er begyndt at have problemer med gigt, kan det være en rigtig god ide med tæpper, som minimerer risikoen for, at hunden glider og falder på ellers glatte gulve. Også unge, aktive hunde kan have gavn af tæpper for at undgå skader, når der leges vildt. Det er en god idé, at bruge et skridsikkert underlag under tæppet for at undgå, at det rykker sig.


Hvordan skal jeg vælge?

Lyse tæpper vil ofte være svære at holde fri for pletter og dyrehår, så du kan i stedet gå efter nogle lidt mørkere, naturlige farver. Mønstrede tæpper kan også være gode til at skjule hundehår og poteaftryk. Vælg et tæppe, som kan modstå pletter eller som kan vaskes, og tæpper med kortere luv, så pletfjerning og støvsugning er nemmere. Pas på at dyrets kløer ikke nemt kommer til at sidde fast i tæppet. Hold kløerne korte, og børst hunden ofte, så er det intet problem at lade Fido sove på det nyindkøbte tæppe.

Dyreelskere kan også bo lækkert!

Med dyr i hjemmet er det bedst at gå efter det praktiske valg af tæppe, men derfor behøver du bestemt ikke at gå på kompromis med udseendet. Hos furniturebox.dk har de et inspirerende udvalg af flotte tæpper, som både du og din bedste ven vil elske, og som vil bringe hyggen ind i dit hjem.

Share.

Leave A Reply