Sæt tema på festen

0

Hvis den daglige trummerum ikke skal tage livet helt af os, skal der helst ske lidt sjovt en gang imellem, og fester er en populær afveksling. I gode venners lag er god mad og vin som regel alt hvad der behøves for en mindeværdig aften, men til et lidt større arrangement med mange gæster skal der som regel en ekstra indsats til, hvis der skal sættes gang i løjerne. Her kan temafesten være den oplagte løsning. Læs videre, og få et par gode tips til, hvordan det kan gribes an.

Skab konsensus og enhed

Større fester med mange gæster, der ikke kender hinanden, kan tit og ofte løbe lidt ud i sandet, fordi folk vælger at hænge ud med dem, de kender i forvejen. Det kan for så vidt være udmærket, men det afhænger lidt af, hvad man har tænkt med festen. Hvis den skal bringe gæsterne sammen og være en fælles oplevelse, skal der mere til end som så. Blandt de klassiske tricks er eksempelvis musik og dans, fælles underholdning og eventuelt også nogle selskabslege, der får mikset lidt op i gæsterne.

Om det er nok, afhænger meget af, hvilke personlighedstyper, der er med. Er du heldig at have et par festaber blandt gæsterne, er der bedre chancer for, at der kommer godt gang i den.

Udklædning og temafester hitter

Udklædning og temafester var været kendt og brugt i århundreder, og det er selvfølgelig fordi al erfaring viser, at det sætter gang i tingene. Når først folk er klædt ud og har ”maske” på, er det lettere for alle parter at løsne mere op og træde ud af de vante roller – og så er det, at det hele bliver meget sjovere.

Temaet for festen er for så vidt ret ligegyldig. Hovedsagen er, at du gør forarbejdet godt og få pyntet op, så det underbygger det valgte tema. Vælger du for eksempel et tema med det vilde westen, skal der selvfølgelig tequila og wisky på bordene, heste i stalden og kaktusser i kulisserne. Kun fantasien sætter grænser. Prøv eventuelt også at se på Temashop.dk, hvis du mangler inspiration. Butikken har helt enkelt specialiseret sig i temafester, og ud over kostumer er de også leveringsdygtige i alt indenfor tilbehør og dekorationer. Vælger du eksempelvis cowboy-temaet, kan du få de mest geniale dekorationer, der blandt andet omfatter oppustelige kaktusser, ørkendekorationer til at klistre på vinduerne, koplettede duge og skilte og bannere med ”Saloon” og ”Wild West” og alt, hvad der ellers hører sig til.

Share.

Leave A Reply