Sådan vælger du de rigtige øreringe

0

Smykker kan pifte selv det mest kedelige outfit op. Jeans og t-shirt kan pludselig blive forvandlet til et festligt outfit. Men hvordan vælger du de rette øreringe? Læs mere her.

1. Smykker og øjenfarve

Du kan fremhæve din øjenfarve ved at bære smykker i samme nuance som dine øjne. Har du for eksempel lyse blå øjne, kan du vælge øreringe med en kraftig blå farve, som disse, fra Julie Sandlau.

øreringe3. Hårfarve

Er du blondt, er det som oftest kolde, lette farver, som passer bedst til dig – som for eksempel lyserød, grå og lignende. Og omvendt, passer de mere varme, dybe farver bedst til brunetter – som for eksempel bordeaux, mørkegrøn og lignende. På samme vis gør det sig gældende, at sølv, hvidguld og platin passer bedst til blondt hår, mens guld passer bedre til lidt mørkere hår.

 

3. Ansigtsform

Når du vælger smykker, kan de ligeledes være en god idé at indtænke din ansigtsform.

Har du et rundt ansigt, kan det være en god idé at vælge dråbeformede øreringe, da det får dit ansigt til at synes længere.

Har du et aflangt ansigt, kan det være en god idé at vælge runde øreringe, som får dit smalle ansigt til at synes mere fyldigt.

Har du en kort hals skal du passe på med de lange øreringe, og i stedet gå efter ørestikkere. Hvis du gerne vil have nogle lange øreringe er det vigtigt at huske på, at de ikke skal gå længere end til din hage.

Har du en lang hals, er lange og fyldige øreringe et hit – og de må gerne gå ned over hagen.

 

 

 

Share.

Leave A Reply