Sådan lægger du en naturlig makeup

0

Makeup bliver alt for ofte brugt i alt for store mængder. Øjenvipperne plastres til med tommetyk mascara, ethvert personlighedstræk skjules med foundation og pudder, mens kinderne alt for rødt blusser op. Men som det gælder for så meget andet, så gælder følgende sætning også for brugen af makeup.
less is more

Mindre er simpelthen mere. I stedet for at bruge makeup som en facade du klistrer på dit ansigt om morgenen, bør den være et supplement som kan fremhæve din naturlige skønhed. Lad dine små finurlige træk skinne igennem, og opnå et naturligt smukt look. Her finder du et par tips til hvordan du lægger en naturlig makeup, og lader din naturlige skønhed skinne igennem.

Plej din hud
Hvis du plejer din hud ordentligt, slipper du for de fleste urenheder. Rens dit ansigt med en god ansigtsrens, påfør en lækker serum og slut af med en god fugtighedscreme – både morgen og aften. På Beautyakademiet.dk finder du en række kvalitetsprodukter til ansigtspleje fra anerkendte brands såsom Guinot og Gatineau.

Den gode base
Har du lidt mørke rander under øjnene mandag morgen kan det være rart at få dækket hudens udjævnheder og således give din hud et silkeblødt og ensartet look. Brug her en mineralfoundation, som er lavet af fine, knuste mineraler. Det er altså naturlige ingredienser som er dannet uden menneskets indgriben – og dermed er produkterne fra for både parfume og parabener. Mineral makeup adskiller sig fra andet pudder og foundation ved, at den ikke lukker dine porrer og dermed ikke er med til at give dig en uren hud. De fine mineraler dækker ujævnhederne på en sund måde, og giver nærmest en fejlfri hudstruktur. Vær varsom med mængden, og påfør mineralfoundation i cirkulære bevægelser for et naturlig resultat, så smelter den nærmest sammen med huden og efterlader din hud glat og silkeblød. Slut eventuelt af med en lidt mørkere mineralfoundation på dine kinder, for at opnå et friskt look.

Øjenskygge og mascara
Øjenskygge kan sagtens indgå som en del af et naturligt makeup look. Brug en helt lys nuance inderst, og fade en lidt mørkere brun nuance udover for at opnå et afdæmpet og naturligt look. Påfør herefter et enkelt lag mascara på de øverste og eventuelt nederste vipper, alt efter hvilket look du går efter.

Læber
Slut din makeup af med en læbestift eller en lipgloss i en afdæmpet farve. Vælg for eksempel en transparent lipgloss eller en læbestift som minder meget om dine egne læbers farve.

Naturlige produkter
Hvis du gerne vil gå all in på det naturlige look, så gå efter naturlige produkter. Milda, naturlige og økologiske produkter er skånsomme for både dig og verden omkring dig. På Naturligvis kan du både finde lækre, naturlige produkter, men du kan også bestille skønne behandlinger, som med sikkerhed vil så din indre skønhed frem.

Outfit!
Når din makeup er færdig, mangler du kun et outfit – så er du klar til dagens strabadser. Tag et kig forbi Claudias Blog og blev inspireret til et outfit med et moderne look.

Share.

Leave A Reply