Sådan forkæler du en nybagt mor

0

En nybagt mor fortjener alt den forkælelse hun overhovedet kan rumme. Er du veninde, kæreste eller familiemedlem til en nybagt mor, så bør du overveje, hvordan du kan forkæle og glæde hende. Vi kommer med en række konkrete tips til, hvad du kan gøre for at sætte et smil på læben på den nybagte mor.

En tur på café

Det er de færreste kvinder, som ikke sætter pris på at blive inviteret ud på café. Har man lige født et barn, så trænger man til at slappe af og komme til hægterne igen. I den anledning vil en cafétur være en glimrende måde at koble af fra hverdagen og nyde godt selskab.

Har du tæt kontakt til den nybagte mor, så kan du med fordel invitere hende ud på hendes foretrukne café. En kort cafétur på et par timer kan ofte gøre en verden til forskel for en mor, som skal passe en nyfødt baby til daglig.

En gave er aldrig af vejen

Forkælelse og gaver går hånd i hånd. En god gave behøves ikke koste en mindre formue. Den nybagte mor kan ikke nødvendigvis passe det tøj, hun brugte før graviditeten, hvorfor nyt tøj ofte vil være meget tiltrængt.

Surfer du rundt på nettet, så kan du finde mange forhandlere, der sælger kvindetøj i store størrelser. Kjoler i plus size forhandles bl.a. hos Zizzi, som henvender sig til store kvinder. Er moderen ikke så glad for at gå i kjoler, så kan du i stedet købe en nederdel, bluse eller en helt tredje beklædningsgenstand. Mulighederne er mange, så du kan med sikkerhed finde noget passende tøj til modtageren.

En lille praktisk ting

Som mor skal man forholde sig til rigtigt mange praktiske ting, hvilket godt kan virke en smule uoverskueligt. Når man skal have et barn, skal man helt naturligt ud at købe en masse tøj og udstyr, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Vil du forkæle en mor med en lille praktisk ting, så kan du f.eks. købe en babyalarm, sutteklud eller pusletaske. Du kan købe pusletasker hos Babysam, som har et stort udvalg af pusletasker og puslekurve i mange forskellige størrelser. Før du køber en masse babyudstyr, bør du undersøge, hvad moderen allerede har købt til sin nyfødte baby.

En dag med forkælelse og velvære

Det er næsten et fuldtidsjob at være mor, når barnet lige er født, hvorfor hverdagen kan være en anelse hård og stresset. Det er desværre ikke alle mødre, der giver sig selv tid og plads til at slappe af i dagligdagen. Vil du gerne give en nybagt mor en pause fra den travle hverdag, så kan du arrangere en dag med forkælelse og velvære. Du kan f.eks. arrangere, at I skal have massage, manicure, pedicure og / eller fodmassage. Det er en gave, som enhver nybagt mor vil sætte stor pris på.

Share.

Leave A Reply