Sådan får du lækkert og fyldigt hår

0

Er du træt af kedeligt og tyndt hår som hurtigt klasker sammen? Der er hjælp at hente, hvis du følger de nedenstående råd. Der er noget du kan gøre og så er der andet man bare må leve med. Det tager lang tid for håret at vokse ud og blive kraftigere, så man skal have tålmodighed. Se nedenfor hvordan du slipper af med det kedelige og slaskede hår og hvordan du kan benytte dig af ventetiden.

Gode råd til når du skal vaske dit hår

For det første skal du ikke vaske dit hår hver dag. Hvis du vasket håret med shampoo hver dag, kan det hurtigt gå hen og blive fedtet. Gør det til en vane kun at vaske håret hver 2. eller 3. dag. Du styrker dermed håret og du slider ikke på det. Når du så vasker dit hår skal du bruge en god shampoo med masse af fylde til håret. Efterfølgende kan du bruge balsam, men husk kun at bruge det i spidserne, da håret ellers hurtigt kan komme til at falde sammen. På denne side kan du både finde en fyldige shampoo og en god balsam, som er godt til dit hår.

Gode råd til når du skal tørre dit hår

Når du er færdig i badet skal du slynge et håndklæde rundt om håret og lige så stille duppe håret med det. Man tror at man skal gnide det hårdt, for at håret bliver tørt, men du skal blot nøjes med at duppe håret let.

Når dette er gjort skal du ikke rede håret for hårdt. Start med at redde spidserne igennem og arbejd dig så længere og længere op af i håret. Hvis du gør det for hårdt eller river hårbørsten gennem håret, så kan du risikere at knække det.

Når du endelig er nået til hårtørringen, så skal du putte noget varmebeskyttende produkt i håret, hvilket også gælder ved brug af fladhjern. Vend derefter hovedet nedad og start med at tørre hovedbunden. Tør derefter resten af håret fra hovedbunden og ud.

Bliv klippet regelmæssigt

Når du drømmer om det lange og kraftige hår er det vigtigt, at du regelmæssigt går til frisøren og får klippet de spaltede spidser af. Vend dig til at blive klippet hver tredje måned, så dit hår hele tiden er friskt klippet. Her vil du også opleve at dit hår bliver tykkere for hver gang du har været ved frisøren.

Hvad gør du indtil dit hår er blevet lækkert og fyldigt?

I ventetiden, som godt kan være lang, kan du f.eks. sætte dit hår op i en hestehale eller en knold, hvilket ofte kan syne håret tykkere end det er. Hvis du gerne vil fjerne fokus fra dit hår indtil du er helt tilfreds, så kan du gøre det med dit outfit og dine smykker. Du kan f.eks. sørge for at have nogle fine eller markante smykker på, som skaber blikfang. Hos Pi-cph.dk kan du finde nogle utrolig flotte smykker, som kan skabe blikfang og som du kan forkæle dig selv med i ventetiden.

Share.

Leave A Reply