Sådan bruger du et konsolbord i din indretning

0

Når du indretter dit hjem, er det en god idé at overveje, hvad du gerne vil med indretningen. Hvilke følelser, du ønsker at få i dit hjem, og hvordan det generelt skal se ud. Der er mange forskellige stile, og der er mange forskellige måder at indrette efter disse stile, men det er vigtigt, at du finder en stil, som afspejler dig. For nogle er indretningen ganske nem, for andre kan det være svært at finde hoved og hale i. Opbyg indretningen omkring udvalgte møbler, som f.eks. et konsolbord. Herunder får du 3 måder at anvende et konsolbord på i din indretning.

Klassisk dekorationsbord

Et konsolbord er et bord, som simpelthen kan være så nemt at style som dekorationsbord. Bordene i sig selv er ofte ikke særlig store og fylder derfor ikke meget. Et konsolbord kan f.eks. erstatte en tung og gammel skænk og på den måde give lidt luft og gulvplads. På et konsolbord kan du f.eks. have en smuk vase, lidt stearinlys og et familiefoto stående. Hvis du vælger et konsolbord med et meget ekstraordinært design, kan det være en god idé at lade konsolbordet være dekorationen i sig selv og udelukkende brug det som opbevaringsmøbel, da det ikke behøver nips og blomster for at stråle.

Stilrent arbejdsbord

Et konsolbord kan bruges som et flot arbejdsbord i en mindre udgave end et traditionelt skrivebord. Her går du ikke ned på design, men kan f.eks. stadig vælge praktiske skuffer til opbevaring. Især i hjem, hvor der ikke er plads til et stort skrivebord, kan et konsolbord være et smart alternativ i stuen eller soveværelset. Der er plads nok til din bærbare computer, og du kan evt. hænge en hylde over for mere opbevaringsplads til bøger og dokumenter.

Anderledes serveringsbord

Et serveringsbord behøver ikke at være et kedeligt, gammelt havebord, som alligevel er i overskud. Vælg i stedet et flot konsolbord, der passer ind i dit hjem, så kan det anvendes som serveringsbord ved større lejligheder, f.eks. til fødselsdage, hvor kan du anrette en buffet på bordet. Da et konsolbord ofte er ret nemt at rykke rundt på i forhold til større og tungere serveringsborde, så får du også friheden til at bruge bordet flere steder. Måske i køkkenet til daglig og på terrassen til grillaftener om sommeren. Mange konsolborde i træ og andre materialer kan klare lavere temperaturer, så det også kan bruges i f.eks. drivhus eller udestue.

Se udvalget på konsolborde.dk.

Share.

Leave A Reply