Nyt hjem med stof

0

Er du træf af at dit hjem har set ud på samme måde i årevis? Du har måske prøvet at flytte lidt rundt på møblerne for at live lidt om stuen, men opdager hurtigt at fjersunet kun kan hænge ét sted og derfor kan sofaen også kun  være langs væggen og derfor skal spisebordet så dér… også ender du tilbage hvor du startede. Nye møbler har du måske ikke lige råd til selv om de gamle godt kunne trænge til en udskiftning. Er du lidt fingernem så er her løsningen.

Pift det gamle op og skift stil så ofte du vil.

De fleste har nok haft lidt syning i folkeskolen og denne simple viden er ofte nok til at kunne laver meget mere med stof end man måske lige tror. Der skal ikke mere end stof, nål og tråd til at kunne omdanne et helt rum og givet det nyt liv.

Den gamle sofa kan f.eks. få et stort stykke stof lagt løst over, så det dækker det slidte og giver rummet lidt kant med et flabet mønster eller en frisk farve.

Spisebordet kan få en ny dug eller endnu bedre mange nye dug, så du har en til forskellige lejligheder. Du kan for ganske få penge få stoffer med f.eks. flag, julenisser eller påskekyllinger. Et par sting rundt i kanten og vips – så har du en unik dug.

Sofapuderne kan også ombetrækkes, hvis du ikke har fået nok af at sy eller du kan sy dækservietter eller almindelige servietter som kan få selv den mest triste stue til at lyse på.

Du skal dog være opmærksom på at det ikke er alt stof som er lige nemt at sy i. tynde stoffer er som regel letter mens tykkerer stoffer er lidt mere vanskeligt at få nålen igennem.

Share.

Leave A Reply