Når det med maden skal være nemt

0

Alle kender det. Madlavning kan være en stressfaktor i en travl hverdag og kan give anledning til dårlig samvittighed, når man ikke lige får lavet god og hjemmelavet mad hver dag. Men der er god grund til at droppe bekymringerne, for der findes mange alternativer, der er til for at gøre madlavning i din hverdag en leg. Her kan du læse om to gode muligheder til frokost og aftensmaden.

 

Den nemme frokost

526x200px_24-02-12_6425

Kender du også til, at du ikke altid får lavet en madpakke til jobbet? Og synes du efterhånden også, at dine rugbrødklapsammen med leverpostej og spegepølse er både kedelig og ensformig? Så kunne det være en ide, at foreslå en frokostordning overfor din arbejdsplads. Og bor du i enten København, Aarhus eller Østjylland, så er Frokost+ et rigtigt godt bud. Frokost+ tilbyder nemlig en god og sund frokostordning til virksomheder, med lækre retter fra både det danske og det internationale køkken. Frokost+ bruger kun gode råvarer af høj kvalitet, og laver det meste fra bunden. Så kan du få overtalt chefen til en frokostordning fra Frokost+, så kan frokosten fremover gå fra en trist fornøjelse til dagens højdepunkt. Du og chefen kan læse meget mere om Frokost+ lige her.

 

Den nemme aftensmad

Packshot-fritlagtSynes du også, at du bruger meget af din fritid i et supermarked? Og er du træt af at lave de samle gamle retter, som du altid har lavet? Så kunne en måltidkasse være den oplagte løsning til dig. Hos RetNemt tilbyder de måltidskasser leveret til døren med sunde og økologiske råvarer til en nem aftensmad. Men ikke nok med, at du slipper for indkøb, så medfølger der også en opskrift til dagens måltidkasse. På den måde skal du ikke gøre andet end at læse og følge opskriften for at få sætte en sund og lækker hjemmelavet aftensmad på bordet. Det er den perfekte løsning, når du ønsker at slippe for bekymringer med indkøb og idéer, men ikke ønsker at gå på kompromis med den gode hjemmelavede mad. Hvis du er blevet nysgerrig, så kan du besøge RetNemts side her.

Share.

Leave A Reply