Når alle har råd til luksus

0

Når man bruger ordet luksus om noget, er det ret individuelt, hvilken betydning det har. Er det for eksempel luksus, hvis børnene har frugt med i skolen hver dag? Det er der mange der mener, fordi de ikke har råd til den slags, og så handler luksus jo lige pludselig om penge eller økonomisk formåen. Det er vel også en meget normal anskuelse, når man siger, at luksus er noget som ikke alle har råd til. Luksussenge er da til at betale for penge, men det er ikke mange der køber dem i dag. Det er ikke kun fordi at folk ikke har råd, men det er lige så meget et spørgsmål om prioritering – altså hvad er vigtigst at bruge sine penge på?

Hvis du spørger folket, så er det ikke vigtigt at bruge mange penge på en seng, og en luksusseng er da slet ikke nødvendig. Men spørger du eksperter på området, er holdningen en anden. Eksperter mener nemlig, at vores søvn er så vigtig, at det har stor betydning for vores liv, livskvalitet og levealder. Dét at hvile og sove helt perfekt, er en absolut nødvendighed, og af så stor betydning, at uanset hvad den bedste seng koster, så kan det betale sig i den sidste ende. De vil hellere have, du køber en bedre sneg, end at du køber en dyr bil. Det er et spørgsmål om prioritering, og selvfølgelig viden. Når du ved, at eksperterne anbefaler de bedste senge eller luksussenge, så du får de bedste betingelser for en god nattesøvn, så har du nok et helt andet syn på tingene.

Du føler måske, at du ikke lige har råd til den dyreste luksusseng på markedet, men så kan du måske se dig selv i en af de lidt billigere modeller. Der findes nemlig også ret billige luksussenge, som kommer tæt på de dyreste både i kvalitet og komfort, og så er det lige pludselig en anden snak. Hvis du for eksempel kunne spare 50 procent på en meget dyr seng, og den vil holde resten af dit liv – lad os sige 20 år, og sengen koster 20.000 kroner, så er det en udgift på omkring 33 kroner om dagen, for at få en helt perfekt nattesøvn. Det er ikke mange penge, og sammenlignet med, at det koster dig 55 kroner om dagen i otte år, at køre rundt i en bil til 150.000 kroner, så kan du nok se pointen.

Din søvn er vigtigere end hvordan det ser ud når du transporterer dig rundt i landet. Meget vigtigere. Luksussenge er nok dyre, men en rigtig god investering i dit liv og for dit velvære, og du kan mange gange få din nye luksusseng finansieret, så du i princippet ikke mærker investeringen på dit månedlige budget. Kvaliteten på luksussenge er uomtvistelig, og du vil virkelig få valuta for pengene i mange år, men det er jo et personligt valg, som du selv træffer, når du skal købe en ny seng.

Share.

Leave A Reply