Moderne boligindretning til den stilbevidste

0

Hvem drømmer ikke om at have et af de der smarte hjem, som man altid ser i modebladene? De hjem hvor der altid er styr på tingene, men hvor der alligevel er et indtryk af, at mennesker bor der. De er aldrig rodede, men der er noget ved dem, som får dem til at virke helt perfekte uden at være det. Det kan være de strategisk placerede ugeblade, der virker tilfældigt smide på bordet, men som vi alle ved er produktet af timers overvejelser. Måske er det også bare de lidt for smukke mennesker, med deres lidt for perfekte børn, der laver lidt for perfekte ting. Men de smiler og er så glade.

Det er en illusion, og der er ingen der virkelig lever sådan. Selv hvis man gjorde, ville man ikke føle sig hjemme. Så glem de umulige drømme, og fokuser i stedet på at gøre dit hjem til noget, der afspejler dig og den du der.

Indretning til rigtige mennesker

Danmark har i mange år været en af de fremstormende lande, når det kommer til design og moderne livsstil. Der et noget ved det nordiske, der tiltaler folk i og med, at vi har en tendens til at kombinere det moderne med det rustikke. Det ses i den måde vi designer møbler og pyntegenstande af kasserede materialer og andet genbrug.

Det er med til at give boligen en råt, men alligevel et elegant look, som man kan føle sig hjemme i og nyde mange år frem.

Kig forbi www.kaiku.dk og se de mange smukke ting, der kan være med til at give dig inspiration til ny indretning.

Ikke kun for de voksne

På Kaiku finder du ikke kun møbler og dets lige, der er passende til dagligstuen og andre ”voksenrum”. Der er også et bredt udvalg af genstande, der vil pynte på ethvert børneværelse, der vil gøre op med al det plastik og skrammel, som man tidligere har proppet børneværelser med.

I stedet finder man en masse flotte møbler og legesager, som er fremstillet af naturlige materialer. Dette er med til at sikre at ens børn kun udsættes for det bedste samtidig med, at man i en tidlig alder gør dem bevidste om vigtigheden af det naturlige.

Det er det perfekte valg til de moderne forældre, der ikke længere vil være med i den amerikanisering, der finder sted, hvor ens børn bliver proppet med plastik og unaturligt ragelse. Kom i stedet tilbage til en simplere tid, med legetøj af træ og stof. Hvor kvalitet og kærlighed til sit produkt er i højsædet.

Det fremmer barnets udvikling at mærke, bruge og opdage, at der findes andre materialer end hærdet plastik. Så gør dig selv en tjeneste, kig ind hos Kaiku og se udvalget.

Share.

Leave A Reply