Mindsk din rygning med en el-cigaret

0

Der er ingen tvivl om, at det er usundt at ryge, men når man først har fået tillagt sig vanen, er det rigtig svært at stoppe igen. Og ikke nok med at det er usundt, så er det også dyrt at være ryger.

Der er masser af gode grunde til at stoppe, men det er lettere sagt end gjort! Derfor er der god grund til at tage den hjælp, man kan få, hvis man gerne vil kvitte smøgerne.

Med en el-cigaret fra www.elekcig.dk vil du kunne mindske din rygning. Samtidig har de et stort udvalg af e-væsker, tilbehør og meget andet til din el-cigaret.

Pas på ikke at ryge mere end før

Selvom du går fra almindelige cigaretter til en el-cigaret, vil det ikke nødvendigvis betyde, at din rygetrang altid vil være mindre. En af ulemperne ved en el-cigaret er, at du kan ryge indenfor, fordi det ikke lugter af røg på samme måde som ved almindelige cigaretter.

Det kan betyde, at du kommer til at sidde og ryge på din el-cigaret, uden at tænke videre over det. Hvis du ikke er opmærksom, kan det være du kommer til at ryge endnu mere, end du gjorde til at starte med. Derfor er det en god idé at få nogle gode vaner fra starten, så du kommer vanen til livs. En god idé kan derfor være stadig at gå uden for, hver gang du skal ryge. Også selvom du bruger en el-cigaret for at mindske din rygning.

Hent støtte hos dine nærmeste

Hvis du ønsker at formindske din rygning, kan det være godt at søge støtte hos dine nærmeste i form af familie, venner og dine kollegaer på dit arbejde. Fortæl dem, at du forsøger at mindske din rygning og måske endda har som mål at stoppe helt med tiden.

Det kan motivere dig og hjælpe dig med at nå dit mål om at lægge cigaretterne på hylden. Et andet godt tip kan være at anmode dine omgivelser at tage hensyn, så de for eksempel ikke ryger cigaretter, når de er sammen med dig.

Beløn dig selv

Mange forbinder rygningen med nogle bestemte situationer. Men det bliver nemmere, hvis du sørger for at forkæle dig selv, når du har formindsket din rygning eller helt er stoppet. Lungotime har et stort udvalg af lækre produkter til din Nespresso-maskine, så kan du nyde en dejlig kop kaffe eller varm kakao og på den måde holde tankerne fra cigaretterne.

Share.

Leave A Reply