Match dit cover til dit tøj

0

Vores telefon, tablet og computer er efterhånden blevet en så vigtig del af vores hverdag, at de for flere og flere fungerer, som en form for accessories. Når der skal købes ny taske, er det vigtigt at der er plads til disse remedier og hver enkelt stykke elektronik, får ligeledes deres helt egen beskyttelse. Covers er nemlig for mange ikke længere kun en både at beskytte sin elektronik på. Nej, covers bliver for flere og flere en måde at personliggøre sin gadgets på, så de ikke blot forsvinder i mængden.

For selvom man måske har den sidste nye iPhone, iPad eller Macbook så er man ikke ene om det! Vi skifter elektronik flere gange årligt og endnu oftere skifter dette udseende, da det både er langt billigere og nemmere med et nyt cover end et helt nyt produkt! Eksempelvis ligger prisen på et iPad cover på 99 – 299 kr., (kilde), hvilket således gør det nemt at ændre udseende.

Gør dine gadgets til en del af dit outfit

Både mænd og kvinder tænker på deres tøj, udseende og fremgangsmåde og netop fordi vores elektronik har så stor betydning i vores hverdag, er disse stille og roligt også blevet en del af dette fokusområde. Et lækkert outfit betyder ikke kun tøj og sko – nej ens accessories spiller en lige så stor rolle!

Heldigvis er der store muligheder for, at give sine gadgets det helt rigtige look, så de passer til lige netop det outfit, du har valgt ud for i dag. Især indenfor mobil- og tablet covers finder man et enormt udvalg, som skifter konstant. Lige meget hvilken farve eller hvilket mønster du fortrækker, kan du finde det og skulle du have nogle særlige ønsker, så kan det nemt arrangeres med et custom made cover. Flere af de store modehuse laver unikke covers, som kan matche din jakke, taske, sko eller noget helt fjerde. Mulighederne er uendelige!

Mere end ét cover

Og du behøves ikke kun at nøjes med ét cover. Nej både din telefon og tablet kan sagtens skifte udseende flere gange dagligt! Mængden af covers gør nemlig også, at priserne er mere end rimelige. Man kan i dag nemt finde covers til under 50 kr. og køber man flere på samme tid, er der ofte gode pakke tilbud eller man sparer på portoen.

Det er kun få der holder sig til ét enkelt cover og det er der heller ingen grund til. Flere modeller benytter de samme covers og ofte kan man sælge dem igen eler bytte med vennerne, hvis man skifter model eller blot ikke synes de covers er ligeså interessante mere.

Share.

Leave A Reply