Lav din egen fuldmagt og stik af til de fjerne kyster med god samvittighed

0

I løbet af de sidste år er det i større grad blevet muligt at foretage alle store beslutninger på nettet. Og hvad end det gælder dine banktransaktioner, etableringen af din egen virksomhed eller salget af dit hus, kan det hele ordnes på en hjemmeside. Men der er stadig visse situationer, hvor det kræves en fuldmagt til at få styr sagerne – heldigvis findes der nu også hjælp til at få lavet sådan én ved brug af en hjemmeside.

Vær din egen advokat online

Ved det online værktøj legaldesk.dk har man mulighed for at lave alle mulige juridiske dokumenter på egen hånd og dermed undgå omkostningerne ved at gå den traditionelle vej igennem en advokat. Et eksempel kan være udarbejdelsen af en fuldmagt. Fuldmagter bruges typisk, hvis du skal handle på andres vegne, hvis de er ude af stand til selv at tage erfærre. Det kan eksempelvis være, hvis fuldmagtsgiveren er indlagt og har brug for assistance for at foretage økonomiske transaktioner, eller fuldmagtsgiveren blot ønsker, at fuldmagtsmodtageren skal varetage eventuelle handlinger på vedkommendes behov.

En anden hyppig grund til at folk laver en fuldmagt for at sikre sig i tilfælde af demens, senilitet eller lignende situationer, som har en stor effekt på den enkeltelse mulighed for at handle selvstændigt. At lave sin egen fuldmagt online ved legaldesk.dk koster 149 kr og tager kun omkring et kvarter. På den måde sparer man en hel masse besvær og omkring 1500 kr, som en traditionel fuldmagt, nemt kan komme til at koste ved en advokat. Hvis man ikke er fuld tilfreds med den tegnede fuldmagt, kan man få pengene refunderet. Hvis du vil læse mere om fuldmagter og deres brug så besøg legaldesk.dk eller lav fuldmagt her.

Overlad forretningen i sikre hænder, mens du slapper af

Nu når du har overladt din evne til at foretage ansvarlige økonomiske beslutninger til en anden, som varetager dem på dine vegne, kan du med fordel overveje at nyde friheden og rejse afsted et stykke tid. Om du så er fascineret af de skønne omgivelser på Island eller østens Paris, Bukarest, så finder du en række udvalgte rejser ved B&P Travel. Desuden kan rejsebureauet målrette rejsen netop til dig så den eksempelvis enten står på forretningsrejse eller kør-selv-ferie. Se det store udvalg af rejsedestinationer på www.bptravel.dk.

Share.

Leave A Reply