Lækker på den lange bane

0

De fleste af os er godt klar over, at førstehåndsindtrykket er uhyre vigtigt. Det er også derfor vi duller os rigtig op før en glad aften i byen, og gør ekstra rent i lejligheden, før der kommer gæster. Men selv om førstehånsindtrykket er vigtigt, skal det følges op på den lange bane, hvis det skal holde. Hvis man til daglig ligner ”udskidt æblegrød” og lejligheden ser ud som et sted, hvor der er faldet en bombe, vil omgivelserne ret hurtigt trække på skuldrene og afvise det gode førstehåndsindtryk som en facade. Selvfølgelig kan du ikke altid ligne en million, men der er flere ting man kan gøre, for at være dejlig døgnet rundt. Læs med, og få et par tips.

Pæn uden at være overdresset

Når der rigtig skal festes, hører det sig til med optimal makeup, pailetter og høje hæle. Det er de færreste, der kan køre den stil 24/7, men det er dumt at falde helt i den anden grøft og gå i camping-habit det meste af tiden. Det behøver hverken være dyrt eller svært at være velklædt i dagligdagen. Ikke mindst med de mange nye netbutikker er det let at finde relativt billigt tøj i moderne afslappet stil. Det kunne for eksempel være www.noellafashion.dk, der tilbyder både tøj, sko og accessories til både hverdag og fest. En af fordelene ved at handle her, er lynhurtig levering, så de kan næsten bruges som en garderobe nummer to.

Det hvide smil er en sikker vinder

Der er stor forskel på, hvor meget vi viser tænder, når vi smiler, men alle kan vist være enige om, at et flot hvidt tandsæt altid gør sig godt og virker tiltrækkende. Det kommer desværre ikke af sig selv, og specielt hvis man drikker meget rødvin, ryger og har lignende vaner, kan det være svært at holde stilen. Tandbørstning, tandtråd og tyggegummi er gode og helt nødvendige remedier i det daglige, men du kommer heller ikke uden om at have regelmæssige dates med din tandlæge.

Ikke alle er begejstrede for tandlægebesøget, men desto oftere du kommer der, desto mindre skal der typisk gøres. Og en hurtig tandrensning kan de fleste trods alt overleve. Prøv at finde en tandlæge du kan have tillid til, og som også er lidt pædagogisk anlagt, hvis der er brug for det. Er du ny i byen, skal du ikke bare vælge den første og den bedste. Spørg i stedet lidt rundt efter andres erfaringer, før du vælger. Hvis du bor i nærheden af Tanbro, er de en overvejelse værd. Denne tandlæge på Østerbro er nemlig kendt for en rigtig god og behagelig behandling af kunderne.

Pas på hud og hår

Det kan være fristende at bruge en masse hårprodukter, men vær opmærksom på, at mange produkter indeholder stoffer, som dræner både håret og hovedbunden for ”kræfter”, hvis du bruger dem for tit. Flere og flere skifter over til mere naturlige produkter, og det kan være en fin løsning til den daglige hårpleje. Så kan man altid køre den eksperimenterende stil til mere festlige lejligheder. Prøv i stedet med forskellige opsætninger af håret i dagligdagen, hvis din frisure er til det. Det giver masser af afveksling, uden at der nødvendigvis er behov for at bruge en masse hårprodukter. Et sundt naturligt hår er en absolut vinder på den lange bane. Det samme gælder selvfølgelig huden. Plej den godt, og undgå solarier, spraytan og lignende. Du skulle jo også gerne se lige så godt ud om 10 år

 

Share.

Leave A Reply