Kubus-lysestagerne er blevet umådeligt populære i Danmark

0

Der findes rigtig mange forskellige lysestager og interiørprodukter på det danske marked. Mange af disse er designet og fremstillet af danske designvirksomheder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der ikke er mange af disse, der har formået at opnå den samme anerkendelse og prestige, der sværmer om de umådeligt populære Kubus-lysestager fra By Lassen. De har været på markedet i mange år, men dog først i løbet af de seneste par år, at deres popularitet for alvor er eksploderet.

I dag findes der mange varianter af den anerkendte lysestage, der oprindeligt er blevet designet til brug på en restaurant i Nordsjælland, men som i dag er tilgængelig for masserne i flere forskellige størrelser, farver og materialer. By Lassen er en dansk designvirksomhed, der drives af to brødre, som har taget lysestagens design til sig og har relanceret den på det danske marked – og efterfølgende udvidet til flere andre lande i Europa, hvor deres anerkendte serie af Kubus i dag sælges.

Minimalistisk design, der harmonerer med dansk designfilosofi

Det er de færreste, der er i tvivl om, at det i høj grad er et minimalistisk design og et moderne udtryk, der dominerer den danske (og ligeledes også den skandinaviske) designfilosofi. Derfor er det også vigtigt, at et produkt, der skal opnå en særlig succes på det danske marked kan bryste sig af, at harmonere godt med netop denne filosofi. Det er bestemt ikke noget, man kan tage fra Kubus-serien fra By Lassen, der byder på et særdeles moderne og minimalistisk look og feel.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at lysestagerne er blevet lanceret i et væld af varianter. Det har haft den betydning, at enhver kan finde en passende variant, der både harmonerer med deres ønsker og samtidig også stemmer overens med den eksisterende indretning i dén bolig, hvor lysestagen – eller lysestagerne – skal placeres. På trods af dette, så er det dog fortsat den oprindelige model, der byder på et sort og simpelt look, der tager førstepladsen hos danskerne.

Enkelt design – hyggelig atmosfære

På trods af, at du med Kubus-serien får en række lysestager, der byder på et enkelt design, så er det bestemt ikke garant for, at det tager hyggen fra stemningen. Tværtimod, så er det lysestager, der netop er designet med dét formål, at skulle kunne give en hyggelig atmosfære, hvilket bestemt må siges, at være noget, der er opnået til fulde. Det er med garanti også af denne årsag, at det netop var tegningerne til Kubus-serien, de to brødre bag By Lassen forelskede sig i.

Serien har fortsat et stort potentiale og der arbejdes i høj grad stadig med nye produktlanceringer. Derfor er de nuværende produkter naturligvis ikke det eneste, vi kommer til at se til den eftertragtede serie af lysestager, der – på sigt – måske kommer til at byde på andre typer af produkter, der er designet i samme stil. Hvis du ønsker dig en lysestage med både et minimalistisk design og evnen til at skabe en hyggelig atmosfære, så er Kubus-serien lige noget for dig.

Share.

Leave A Reply