Kan du indrette dig til en bedre søvn?

0

I løbet af vinterhalvåret er der mange mennesker som døjer med dårlig søvn. Den dårlige søvn skyldes især, at solskinstimerne er få, og vi generelt har et mere depressivt sind end om sommeren.

Derfor forsøger du selvfølgelig alt det du kan for at gøre søvnen bedre, men det kan godt være meget svært! Du prøver måske at gøre søvnen bedre ved at gå tidligere i seng, droppe kaffen før sengetid, løbe en tur om aftenen osv. Har du prøvet at tage et kig på dit soveværelses indretning?

Det ER faktisk muligt at indrette sig til en bedre søvn. Derfor er det måske værd at overveje, hvis alle andre tricks til en bedre søvn har slået fejl. Herunder kan du læse lidt om, hvordan du kan gøre indretningen mere ”søvnvenlig”.

Soveværelset skal bære præg af rolige og fordybende farver

Har du på nuværende tidspunkt en skrig-orange farve på væggene i dit soveværelse? I så fald er der vidst ingen tvivl om, hvorfor du ikke kan falde til ro.

Soveværelset skal bære præg af rolige farver, der giver dig tid til at falde til ro og fordybe dig. Har du nogensinde stået på en strand og kigget ud på et meget mørkeblåt hav? Kan du huske den følelse du havde i kroppen? Det var med stor sandsynlighed en følelse af ro og velvære. Derfor er den mørkeblå farve især at foretrække til soveværelset.

Besøg Malingudsalg.dk og find en rolig og fordybende farve.

Sengetøj og brugskunst

Det er også fordelagtigt at udstyre dit soveværelse med sengetøj i rolige farver. Du kan i øvrigt se udvalget af sengetøj her. Derudover er det også værd at bruge noget tid på at finde brugskunst, der indbyder til ro. Det kan for eksempel være et hyggeligt maleri eller et par smukke lysestager i rolige farver.

sove

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilde: www.uncovet.hardpin.com

Overvej at kontakte en professionel boligstylist

Hvis du ikke har den store viden om boligindretning og lignende, er det måske værd at overveje at kontakte en professionel. Der er ingen tvivl om, at en professionel boligstylist kan trylle dit soveværelse om til det perfekte sted at sove. Og mon ikke det har en ganske positiv effekt på din søvn?

Share.

Leave A Reply