Indretning af badeværelset

0

Vi bruger i gennemsnit 4 år af vores liv på badeværelset – kvinder måske endda længere tid. Når vi nu bruger så meget tid på badeværelset, så hvorfor ikke indrette det lækkert og gøre det til en skøn oplevelse hver gang det skal besøges. I denne artikel vil vi give dig tips og idéer til, hvordan du kan indrette badeværelset, så det bliver dejligt at besøge hver gang.

Udstil dine lækre produkter

Der er ingen grund til, at du gemmer alle dine skønne produkter væk i et skab. Udstil dine cremer, neglelak og parfumer i rummet. Du kan evt. bruge en bakke hvor du sætter dine produkter på sammen med nogle lys. Dette giver en rigtig hyggelig stemning og du vil opleve, at du slapper mere af, når du giver dig godt tid på badeværelset og tænder nogle lys omkring dig.

1df0b97214db4922a4d31f7646f5abef

 

 

 

 

 

 

 

Blomster og planter er flotte til badeværelset

Find et sted i et hjørne af dit badeværelse, hvor du kan stille en plante. Dette giver mere liv og du giver dermed også badeværelset et mere personligt præg. Blomster er også en rigtig hyggelig ting at berige sit badeværelse med. Blomster giver altid en dejlig stemning og man bliver glad, når der står nye og friske blomster fremme.

beautiful-flowers-in-the-bathroom

 

 

 

 

 

 

 

Find det rette badeværelsestilbehør

Når du skal finde tilbehør til badeværelset er det en god ide, hvis du laver et tema. Det kunne f.eks. være nogle bestemte farver du sætter sammen, eller nogle bestemte ting med bestemte mærker du har til at stå fremme. Find tilbehør til badeværelset her, hvor du også kan få meget mere inspiration til badeværelset.

Modern-Accessories-Bathroom-Design-Ideas-For-Decorating-Your-Bathroom-Natural-Bathroom-Accessories-Design

Share.

Leave A Reply