Hvorfor en Pajar jakke til vinteren? Dette er grunden

0

Nu sommeren så småt begynder at gå over i efterår, så betyder det desværre også, at du skal til at gøre dig klar til vinteren. Inden vinter skal du måske tage stilling til om der skal findes en ny vinterjakke, og hvis så, hvilket slags vinterjakke skal du så vælge?

Hvorfor en Pajar jakke til vinteren? Hvis du ikke kender Pajar mærket, så er det et mærke på højde med Canadian Goose og også fra Canada.

Canadierne forstår at lave kvalitets tøj der er varmt, som du også kan læse mere om her.

Hvad er Pajar?

Pajar er et canadisk mærke der gør sig indenfor varmt og eksklusivt vintertøj. Firmaet har eksisteret siden 1963, og har undervejs i udvikling gået hen og blevet et high fashion mærke i den absolutte topkvalitet.

Grunden til at Pajar er gået hen og blevet et eksklusivt mærke på højde med Canadian Goose, er deres lækre design sammenholdt med god håndværk og materialer.

Fokus for Pajar er på at skabe det funktionelle vintertøj, der som udgangspunkt, passer til klimaet i Canada, og samtidig kommer i den moderigtig stil, der er populær ikke bare blandt canadiere, men hele verden.

Pajar er knap så kendt som Canadian Goose i Danmark, men de er dog godt på vej, og det gør sig også gældende, selvom prisen for en jakke er temmelig høj i sammenligning med andre mærker der skaber Dunjakker.

Hvorfor Pajar jakke som mand eller kvinde?

Du får med Pajar en super varm og uovertruffen jakke, der kommer i den lækre håndlavet stil som udelukket er baseret på kvalitets materialer. Det er den primære grund til Pajar, hvis du vel og mærke går efter en varm og trendy dunjakke til vinteren. Derudover, så er en vinterjakke en absolut nødvendighed, og klimaet i Danmark er jo ret omskiftelig, for vi kan både få en rigtig kold vinter eller bliver en blandet fornøjelse.

En vinterjakke skal være varm, vandtæt, vindtæt, åndbar og selvfølgelig også se godt ud på dig, og disse kriterier opfylder de forskellige Pajar modeller. Du får nemlig en vinterjakke af 90 % dun der holder ned til -41 celsius og kan vaskes på 30 grader.

Pajar er også blevet miljøbevidste, som de fleste producenter faktisk er blevet nødt til at være for at vi forbrugere vil købe deres produkter, så derfor er dunene i Pajar modellerne fra overskydende restprodukter fra fødevareindustrien, og ikke fra levende dyr. Ligeledes er den ægte pels fra kraven, underlagt den strengt regulerede pelshandel i Nord Amerika.

Så hvis du ønsker en god kvalitets jakke til vinteren, som både holder dig varm og ser godt ud, så overvej den smarte canadiske brand indenfor varmt vintertøj.

Share.

Leave A Reply