Hvor hjertet har hjemme …

0

Vi bruger uforbeholdent meget tid i vores hjem. Vi sover, spiser, ler og græder – vi lever og ånder i vores hjem. Så derfor skal det også prioriteres. Skab en harmonisk og afbalanceret stemning i dit hjem, og lad det smitte af på dig selv og dit humør. Vi giver dig her 5 fif til, hvordan du opnår en harmonisk stemning i dit hjem.

Linjer

Når du skal indrette dit hjem er det en god idé at tænke i linjer. Ved at lade din indretning flugte med rummets vinduer og døre kan du skabe stringens og således opnå en harmonisk stemning af ro. Tænk for eksempel dørens højde ind, når du vælger din reol. Eller lad maleriet flugte med vinduets kant. På den måde er der ikke mange forskellige linjer og kanter til at forstyrre dit blik.

Farvetema

For at stemningen i dit hjem skal være harmonisk, er det en god idé at holde indretningen i afdæmpede farver. Lad loft, vægge og gulv være afdæmpede farver – brug de traditionelle farver sort, hvidt og gråt som klassisk bund. For at det ikke bliver for fladt og kedeligt, kan du dog vælge et simpelt farvetema som er gennemgående i dit hjem. Hvilken farve kan du især godt lide? Tilsæt en bestemt farve til dit hjem, og opnå samtidig en personlig og hyggelig stemning.

Den røde tråd

Kør samme tema fra rum til rum. Lad de overordnede elementer gå igen – gulve, vægfarver og så videre. På den måde kan du opnå et harmonisk og sammenhængende look i dit hjem. Ingen unødige udskejelser som forstyrrer dit øje.

Liv

For at skabe ekstra liv i dit hjem er det altid en god idé rent faktisk at bringe liv ind i dit hjem. Det kan gøres med friske blomster, et harmonisk akvarie i afdæmpede farver eller ved hjælp af pyntegenstande fra f.eks. Ferm Living. Ferm Living er et super godt bud, hvis du ønsker at indrette dit hjem med grafisk design og retro charme. Du kan se et stort udvalg af Ferm Living produkter online hos Heymay.dk.

Hyggekrog

Skab rammerne for at du kan bruge timevis på at samle energi og overskud i dit hjem. Sørg for eksempel for en hyggekrog, hvor du kan sidde og læse en god bog eller drikke en kop the. På den måde lader du kroppen og sindet lade op uden at blive distraheret.

Share.

Leave A Reply