Hvilken juniorseng skal det være

0

Når dit barn skal flytte fra sin babyseng og til en rigtig juniorseng eller børneseng, så er der en række overvejelser, som du bør gøre dig. For det første, hvordan skal sengen se ud? Skal sengen have et særligt motiv eller tema med en sjov og sød figur eller måske endda en hurtig og sej bil? Skal juniorsengen være udformet som et prinsesseslot og komme i lyserød nuancer?

Hvad med sengens størrelse? Hvor stor skal sengen være? Er det bedre at købe en rigtig voksenseng til at begynde med i forhold til at investere i en juniorseng? Der er mange svære valg og beslutninger. Men heldigvis behøver det ikke være svært!

I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de mange muligheder, du har, når du skal købe en juniorseng til dit lille barn. Forhåbentlig er du blevet mere klar på alt det, du skal være opmærksom på, når du har læst artiklen, Men lad os da straks kaste os ud i det!

Hvor stor skal juniorsengen til dit barn være?

Juniorsenge kommer med forskellige mål. Typisk kommer juniorsengen med en længde på 140 cm, 160 cm og helt op til 200 cm. Juniorsenge med en længde på to meter er lige så store som voksensenge. For nogle folk er det en fordel, hvis juniorsengen har denne størrelse, da de da derved slipper for at skulle ud og købe en ny seng, efterhånden som barnet vokser sig større.

For mange forældre er en mindre seng dog ideel. Små senge optager væsentligt mindre plads, hvilket er en klar fordel, hvis det allerede er trangt med pladsen derhjemme. Derudover kommer de fleste juniorsenge og børnesenge med temaer og motiver med længderne 140 cm og 160 cm. Udover at du sparer plads på børneværelset med en kortere juniorseng, så har denne type seng også en anden fordel. Mange små børn føler sig nemlig meget mere sikre, og synes det er hyggeligere med en mindre seng end en stor! Du kan altid få dig et godt overblik over juniorsenge på en hjemmeside som Juniorsengen.dk.

For helt små børn, der kommer lige fra vuggen og skal over i en stor seng, er det derfor klart en fordel, hvis sengen ikke er en voksenseng. Fordi juniorsenge specifikt er fremstillet med børn for øje, så er sengene også børnevenlige. Mange kommer med sengeheste, så børnene ikke falder ud af sengen, og mange har sjove motiver, som kan anspore barnet til leg og stimulere dets fantasi.

Juniorsenge kommer med sjove motiver og temaer

Et godt eksempel på en juniorseng med et sjovt tema er juniorseng bilen. Dette er en generel betegnelse for de mange forskellige designs af juniorsenge, som er designet til at ligne en bil. De fleste senge med dette design er designet som en sportsvogn, som typisk kommer i farven rød eller blå. Men faktisk så er der endda blevet fremstillet juniorseng brandbiler! Med en så lækker seng inde på børneværelset, er der vist ingen undskyldninger for, hvorfor dit barn ikke skulle gå tidligt i seng!

Andre populære designs og temaer for juniorsenge er slotte, borge og huse. Dette er typisk halvhøje juniorsenge, hvor det er muligt at bruge pladsen under sengen som et legeareal. Her vil dit barn kunne lave en hule og tilbringe i timevis med sjov i selskab af sine venner og tøjdyr. Hvis det tilmed er en juniorseng, som kommer med et eventyrligt tema som en borg eller slot, så er rammerne lagt for nogle fantastiske tider med leg i og omkring sengen.

Et juniorseng-slot eller hus vil være ideelt for mange små piger, hvorimod juniorseng bilerne eller borgen vil være aktuelle i familier med små drengebørn.  Uanset hvilken type seng I ønsker at købe, så er mulighederne mange, og da især hvis I kigger på internettet og køber sengen derigennem.

Share.

Leave A Reply