Hvad koster det at komme i gang med at hækle og strikke?

0

Når de fleste overvejer en ny hobby, så har de omkostningerne med i overvejelserne, når beslutningen skal tages. For tiden er det blevet populært at begynde at hækle samt strikke og derfor har vi kastet et blik på hvor meget det koster at komme i gang. Vi fokuserer på strik, men generelt er det det samme som gælder for dem som ønsker at hækle.

Hvad koster udstyret til mit første strikkekursus?

For at komme i gang har du behov for et par strikkepinde. I de populære hobby forretninger starter disse ved priser omkring de 29 kroner. Garnet starter i selvsamme prisleje og fortsætter op over hundrede kroner. Dette kommer an på forskellige faktorer såsom type, længde og farve.

Hvis du alligevel skal i gang med et strikkekursus for begyndere, så kan du på passende vis investere i et startsæt til både at strikke og hækle. Her får du som regler flere forskellige garnnøgler, et par strikkepinde, en hæklenål samt vejledning. Du kan forvente at det koster omkring et par hundrede kroner. Det vil sige at det er en meget prisvenlig hobby at komme i gang med, sammenlignet med andre fritidsaktiviteter.

Lær at strikke online med gratis fordele

Der er endda gratis goder som du kan gøre brug af, når du skal i gang med et strikkekursus for begyndere. På internettet er det muligt at finde inspiration i gratis mønstre på diverse hjemmesider. Du kan også finde et hav af videoer med tips og gode råd fra andre personer som har været i dit sted, når de kastede sig ud i at strikke eller hækle for første gang. Derudover kan du også få e-bøger når du handler ind i de populære hobby butikker såsom Panduro hobby.

Gør din strikke hobby til indkomst i stedet for udgift

Hvis du gerne vil tjene penge på at strikke, så er der også mulighed for dette. Der findes flere eksempler på især kvinder som har gjort det til en forretning. Her kræver det nok mere end et enkelt strikkekursus, men man ved aldrig hvor langt du kan komme med den rette ide samt dertilhørende forretningsplan.

Alicia Shaffer fra Californien er et godt eksempel på at mange kvinders drøm kan blive til virkelighed. Hun lagde ud med at have omkring halvtreds salg om ugen til et gennemsnit på 150 ordrer om dagen. I dag arbejder hun sammen med femten andre kvinder og sammen strikker de kvindetøj. Lær at strikke online og se hvor langt du kan komme.

Share.

Leave A Reply