Hent inspiration til husets næste forbedring

0

Lad det ikke afskrække dig, at forbedringer på et hus ofte kan være dyre og tidskrævende. Hvis du gør det, kan det på flere forskellige måder afholde dig fra at spare penge i det lange løb. Netop derfor skal du energirenovere dit hjem!

Der er altid en undskyldning for at vente med den næste store udbedring eller forbedring af dit hus. Håndværkere er dyre, store ændringer tager lang tid, og du vil hellere bruge pengene på noget sjovere. Men sandheden er, at du på mange måder kan investere i dit hus og dermed spare lidt på varmeregningen i det lange løb. Mange udbedringer øger også energimærket på dit hus. Det vil altså øge værdien på dit hus, og selvom det måske varer mange år, så bliver det meget nemmere at sælge til den tid.

Hvis du ikke er blevet helt afskrækket, så finder du her et par forslag til områder i dit hus, som muligvis kan trænge til fornyelse.

Mindsk CO2udslippet og spar penge

Der findes mange mulige løsninger til dit hus, når det kommer til opvarmning. Hvis du synes, at den nuværende opvarmning er forældet, så kan du spare rigtig mange penge og mindske CO2-udslippet ved at lægge om til en mere bæredygtig løsning. Mulighederne er mange, og nogle er mere omfattende end andre. Blandt de moderne løsninger finder du pillefyr, solcelleanlæg og jordvarmeanlæg. Fælles for de nævnte forslag er, at de alle er miljø- og fremtidssikre. Det skal siges, at det ikke blot er vores alles fremtid, men også et fremtidigt salg af huset, som vil blive forbedre.

Afhængigt af din boligsituation, vil der altid være løsninger, som passer bedre til nogle huse, og andre løsninger, som vil passe bedre til netop dit hus.

Eksempelvis har et jordvarmeanlæg særlige krav til din have, så hvis du er i et hus med en relativt lille have og gerne vil have beplantning i form af træer og buske, så finder du nok andre løsninger mere oplagte. Et jordvarmeanlæg skal helst ikke modtage skygge i løbet af dagen, så det er mest optimalt, hvis du har en stor eller åben have.

Når det kommer til et solcelleanlæg, er der mange, som ikke bryder sig om udseendet, hvis de skal sidde på taget. Det kan afskrække mange fra at få dem. På trods af det, er de dog yderst moderne, og fremtidens opvarmning kunne meget vel ligge her.

En tredje løsning kunne være et pillefyr. Disse kræver lidt mere indendørsplads end de to andre forslag, og for nogle er dette mere optimalt. Hvis de andre løsninger måske kræver mere vedligeholdelse, er det modsat lavt for pillefyr. Desuden kræver denne løsning også, at der tilkøbes træpiller. Du kan både købe og få mere information omkring træpiller på Bygma.dk.

Tag en snak med din lokale ekspert

Det er ikke usædvanligt at være i tvivl om, hvilken løsning der passer dig og dit hus bedst. Desuden kan det også være svært at gennemskue, hvilke løsning der er den mest fremtidssikre, og hvilken der kan spare dig for flest penge. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at tage en snak med din lokale VVS-mand. Og vælg gerne en, som har erfaring med energirigtige løsninger. Ofte kan du se på deres hjemmesider, om det er løsninger, de ofte laver.

Share.

Leave A Reply