Hårplejeprodukter på udsalg på black friday

0

Uanset hvad man synes om det, er det et faktum, at udseende spiller en stor rolle for, hvordan man klarer sig, både i sociale og arbejdsmæssige sammenhænge. Det betyder, at mange af os bruger en del tid foran spejlet hver morgen, hvor især frisuren til tider kan volde problemer. De fleste har altid en hårtørrer ved hånden, men der findes en lang række andre elektriske produkter til hårpleje og styling, som kan spare både tid og mange ærgrelser. Kvalitetsprodukter koster en del, men holder man et vågent øje med årets udsalg, kan der være rigtig mange penge at spare.

Klassiske produkter til hårpleje

Der er stor forskel på, hvilke produkter der er behov for, for de fleste skifter som regel stil og frisure fra tid til anden. Og heldigvis for det, for forandring fryder jo. Det betyder i praksis, at mange efterhånden får et bredt arsenal af hårplejeprodukter opbygget. De typiske produkter er for eksempel glattejern, hårtørrere, krøllejern og/eller multistylere. De mest populære mærker er OBH, Philips, Braun, BaByliss og Remington, men andre mærker ses også. Derudover kommer naturligvis forbrugsstoffer som hårspray, mousse, shampoer og conditioners, samt børster af forskellig art.

Skønhed er desværre ikke gratis, og de fleste ved af erfaring, at det er bedst at købe produkterne i en vis kvalitet, hvis resultatet skal være tilfredsstillende. Hvis budgettet er stramt, kan man fristes til at gå på kompromis med hårplejeprodukterne, men sådan behøver det ikke være, hvis man tænker sig lidt om og sørger for at købe ind, når prisen er rigtig. Det kræver selvfølgelig, at man er villig til at investere på tidspunkter, hvor man måske ikke lige står og mangler, men hvor man ved, at det er et produkt, der senere bliver brug for. I det lange løb er det langt den billiste tilgang, og følger man denne strategi, vil man altid kunne pleje håret med kvalitetsprodukter, selv om budgettet er lille.

Hele hemmeligheden er selvfølgelig tilbudsjagt, og det kræver lidt ekstra tid, når der skal holdes udkig efter de gode tilbud. De senere år er det dog blevet meget nemmere at være tilbudsjæger, for black friday er på få år blevet kongen over alle udsalg, og det bedste er, at alle butikker holder det på samme tid – nærmere bestemt fjerde fredag i november. Fokuserer man sin energi her og får indkøbt det nødvendige, behøver det ikke være tidskrævende resten af året.

Hvor køber man hårplejeprodukter på tilbud?

De danske butikker er normalt ret velassorterede, når det kommer til hårplejeprodukter, og de fleste produkter kan købes i mange forskellige typer af butikker. Prismæssigt er det som regel en fordel at købe sine hårplejeprodukter i en af de større kæder med fokus på el-artikler, f.eks. Power, Elgiganten og lignende kæder. Især i forbindelse med black friday og andre udsalg er der som regel ekstra store rabatter i disse typer af butikker.

Hvis du ikke har uanede mængder af tid til rådighed, kan du med fordel koncentrere dig om black friday, for det er næsten altid her, de rigtig gode tilbud og store rabatter dukker op. Specielt hvis økonomien er lidt stram, kan det være en god ide løbende at sætte penge til side, så man har købekraft i baghånden, hvis og når de gode tilbud dukker op. Der er ikke noget mere ærgerligt end at måtte passe et fantastisk tilbud, fordi det er sidst på måneden og pengene er små.

Optimal planlægning øger successen på black friday

Black friday er som regel en utrolig stressende affære, og hvis man tager af sted uden nærmere planer, kan det let ende med, at man ikke når de butikker man skulle, og i stedet kommer hjem med impulskøb, der senere fortrydes. Det er ærgerligt, og eftersom black friday kun finder sted en gang om året, er det en stor forspildt chance.

Invester derfor lidt tid til planlægning denne ene gang om året. Som tidligere nævnt, kan det være en god ide at spare sammen i en særlig pilje, der er øremærket til de gode tilbud. Den egentlig planlægning må vente til november, hvor butikkerne udsender tilbudsaviser og offentliggør årets køtilbud og rabatter. Invester noget tid på at sammenligne tilbuddene, og undersøg også gerne, om der nu er hold i de besparelser, der lokkes med. Der er desværre før set eksempler, hvor der snydes med førpriserne med henblik på at lokke forbrugeren.

Når du har fundet de gode tilbud, skal indkøbet planlægges. Der er som regel rift om varerne, så sørg altid for at være først på pletten. Det øger sandsynligheden for succes. Er de gode tilbud spredt over flere butikker, kan man eventuelt gå flere sammen, og shoppe for hinanden i hver sin butik. Det er jo som bekendt umuligt at stå forrest i flere køer på en gang.

Overvej også at købe produkterne online. Fordelen er, at du får 14 dages returret og dermed chancen for at fortryde et eventuelt impulskøb. Ulempen er til gengæld, at der er meget pres på netbutikkerne, som desværre i uheldige tilfælde kan ”gå ned” og umuliggøre købet.

Share.

Leave A Reply