Guide: Indret det perfekte hjemmekontor i din bolig

0

Flere arbejder hjemmefra. Det stiller nogle krav til boligen, men uanset om du har et ekstra rum, du kan indrette et kontor i, eller om du har et hjørne, hvor der er plads til et skrivebord, får du her nogle gode tips til, hvordan du indretter det perfekte hjemmekontor. Også selvom pladsen er trang.

Pladsmangel er ingen hindring

Hvis du går og drømmer om et hjemmekontor, så du ikke skal sidde og arbejde ved spisebordet eller i sofaen, når der skal arbejdes, så er hjemmekontoret den perfekte løsning. Det kan godt være, at du ikke føler, du har den plads, du skal bruge, men langt mindre kan sagtens gøre det; med de rette møbler, behøver dit hjemmekontor nemlig ikke at fylde ret meget. I stedet kan det fungere som en smuk, integreret del af dit hjem.

De æstetiske laptops, der bliver lanceret i dag har gjort, at computeren er let at gemme væk — og hvis den står fremme, fylder det ikke for meget. Det samme gør sig gældende med internetforbindelsen; bare der er en router i nærheden, har du mulighed for at arbejde. Det kræver altså ikke meget plads. Du kan finde priser på bredbånd her.

Gør kontoret til en del af din stil

Et smalt bord passer fint ind de fleste steder — også i stuen. Hvis du er bevidst omkring din indretning, så vil din kontorplads ikke blive rodet at se på. Formår du at gøre den til en integreret del af hjemmet, vil det derimod være med til at gøre hjemmet endnu mere stilrent.

Det er naturligvis også vigtigt, at kontorpladsen er funktionel, så du har de ting, du skal bruge, lige ved hånden. Det kræver en del selvdisciplin, når det skal indrettes, men vælger du de rigtige elementer og møbler, kan du sagtens indrette en praktisk og funktionel kontorplads, der ikke går på kompromis med indretningen i dit hjem. Der findes heldigvis en del smukke accessories, der kan anvendes, når du vil gemme nipsgenstande og kontorartikler af vejen.

Du kan også vælge et skrivebord med skuffer, hvor du har mulighed for at gemme dine ting væk. Brug eventuelt en opslagstavle, hvis du er typen, hvis kontor flyder over med små noter, papirer og andre vigtige ting. Den kan frigive tiltrængt plads på dit skrivebord, og så kan den fungere som et galleri — hvis blot du husker at gøre lidt ud af det.

Share.

Leave A Reply