Gør noget ekstra ud af din stue

0

Du befinder dig i rummet hver eneste dag, ligesom det er her, hvor du ofte sidder med de gæster, der af og til tropper op ved dig. Ja, vi tænker på din stue, og hvis ikke du synes din stue er helt optimalt indrettet, så er det bare med at gøre noget ved det – allerede i dag. 

Du bruger garanteret meget tid i det rum, og derfor er det oplagt, at der bliver gjort noget unikt ved det, som du og familien kan nyde efter en lang dag på arbejdet eller i skolen. Desuden er det altid sjovt at vise noget flot frem, som kan få gæsterne til at tage kæben. Der er flere måder, hvorpå du kan give stuen et frisk pust, og vil du gerne vide lidt mere om dette, så læs med her i artiklen.

Udsmyk din stue

Stuen kræver selvfølgelig nogle flotte møbler, men skal du have prikken over i’et, kræver det, at du kæler for detaljen. En god ide kunne være at investere i nogle flotte pynte genstande. Det kan være en Kähler eller Lyngby vase. Det kunne også være en Kay Bojesen figur eller noget helt andet. Der er mange muligheder, og det handler bare om, at du vælger noget, som kan give din stue et flot design samt et personligt præg. Endvidere vil det være en gode ide, hvis du finder design til din stue, som ikke bare er pyntegenstande. Det kan være stolen, bordet eller gulvlampen. Vil du eksempelvis have en designergulvlampe, kan du se udvalget på Jensen-company.dk. De skal nok hjælpe dig og stuen godt på vej.

Renover stuen

Er din stue røget helt bagud af dansen, er det ikke sikkert, at den kan blive reddet med noget nyt inventar. I nogle tilfældet er det nødvendigt, at der bliver foretaget en renovering. Skift gulvet, mal væggene og lav ellers andre tiltag, som kan få stuen til at stråle igen. Ofte er det ikke det helt vilde, og alene med en klat maling samt en gulvafslibning kan stuen hurtigt få et moderne ”look” igen. Desuden koster det heller ikke det helt vilde, hvis du blot søger efter materialer og håndværkere i god tid. Der skal nok være nogle, der presser prisen ned for at få dig som kunde.

Få hjælp til oprydningen

Er det en renovering, der bliver det endelige valg, kommer der selvfølgelig til at være en del oprydning. Det er ikke til at undgå, men det kommer nok ikke bag på nogen. Når jeres nye stue så står færdig, er det vigtigt, at den bliver holdt ren, så den altid kan fremstå fra sin bedste side. Er der ikke altid tid til at få gjort rent i huset og stuen, er der heldigvis hjælp at hente. Her kan du finde en virksomhed, der tilbyder privatrengøring, og de skal nok hjælpe med at få stuen til at se godt ud, så din familie samt gæsterne altid kan nyde yndlingsrummet til fulde.

Share.

Leave A Reply