Gør din have sommerklar

0

Sommeren nærmer sig, og masser af tid i solen med venner og familie er lige om hjørnet.

Haven er det naturlige samlingssted, for hyggestunder i solen eller skyggen. Men hvad pryder dette scenarie mere, end en flagstang med Dannebrog vejende, i en harmonisk sommerbrise?

Flagstangen, som stikker op over vores hustage, for at fremvise vores nationalflag, er et klassisk symbol på sommer og glæde. Dette symbol, har været brugt, i flere hundrede år i Danmark, og er fortsat en tradition som indgår i vores hverdag i det 21. århundrede.

Når du sidder med dine venner, eller din familie, en varm sommerdag, vil du helt sikkert gerne kunne vise din have frem. Dog kan normale blomster og klassiske hække, godt blive lidt kedelige at se på. Derfor har mange danskere valgt, at sætte små drivhuse op, så blomster og planter som ikke normalt kan trives i det tempererede klima, alligevel kan gro, vækste, og udforme sig i vores haver.

Planter i et drivhus, kræver gode forhold, og nænsom pleje. Det kan derfor være godt, med forskelligt tilbehør til drivhuset, for at gøre vedligeholdelsesarbejdet nemmere. Du kan eksempelvis bruge et automatisk vandingsanlæg, med timer og forgreningsrør, så dine planter får de optimale vilkår for trivsel, uden du selv skal bruge tid, kræfter og ressourcer på at vande.

For at give dine planter de optimale trivselsvilkår, er det også vigtigt, at du holder opsyn med deres forhold. Til dette formål, findes der en lang række, velegnet tilbehør, som eksempelvis termo– og hygrometre. Dog kan du også selv kontrollere klimaet i drivhuset, forudsat at du har det rigtige tilbehør. Her kan blandt andet nævnes vinduesåbnere, skyggenet, drivhusvarmere, skyggepasta, blandt mange andre nyttefulde ting!

Så lad flaget gå til tops, og planterne gro, for at få den perfekte start på sommeren, ved at gøre haven klar.

Share.

Leave A Reply