Gør din daglige cykeltur i efteråret flottere og nemmere

0

Der findes intet værre end at træde op på cyklen en blæsende, våd morgen – kun for at finde ud af at dine kæde stadig er rusten, at dit bagdæk er fladt, eller at din sadel har suget vand under nattens regnbyger. Samtidig har både dine jeans og støvler eller sko taget skade af mange ture på cyklen, og de bliver bestemt ikke pænere af at blive sprøjtet til, når det regner. Derfor bør du overveje, om ikke det snart er på tide at gøre dig selv, din cykel, og din hverdag lidt mere stilet og velsmurt, så din oplevelse af at cykle bliver bedre.

Ny cykel?

Cyklen er for mange en vigtig del af dagsrutinen, og det bliver stadig mere og mere populært at cykle på arbejde eller i skole. I løbet af efteråret skifter mange dog over til den varme, overfyldte bus, som ikke engang kommer hurtigere frem i den tætte morgentrafik. Hvis du vil undgå den kedelige bus og gøre cykelturen lidt federe, så er det oplagt at udskifte den gamle havelåge, du engang kaldte en cykel. Men hvilken cykel skal man så vælge? Det vil være smart at tænke over, hvilket terræn du cykler i til dagligt. Er der mange bakker, så vil en citybike være en godt valg – men cykler du meget i byen, så bør du købe en fixiebike. Den moderne løsning på en cykel har ingen gear og kræver meget lidt vedligeholdelse, hvilket er smart, når vinteren er hård ved de normale gear. Uanset hvad du leder efter, så køb din cykel her.

Ny stil på cyklen?

Det er ikke altid nok at have en lækker cykel, hvis du cykler meget til hverdag. Det kan gøre oplevelsen lidt federe, hvis du føler, at du ser godt ud, og at du er veltilpas, mens du cykler. Rigtig mange tager den gamle vinterjakke på eller de gamle støvler frem for ikke at slide for meget på de dyre mærkevarer hver dag. Men spørgsmålet er, om det ikke i virkeligheden er på tide at skifte dem ud med noget nyt og flot? Der skal ikke så meget til. En flot lang frakke eller et par flotte sko eller støvler i læder kan virkelig få din stil på cyklen til at se godt ud – og dermed booste dit selvværd og din oplevelse af at skulle træde op på cyklen hver dag. Sørg for at anskaffe dig noget at ordenlig kvalitet, så det kan holde mange år frem – også selvom du cykler hver dag. Hvis det er på tide at få en flot stil på cyklen, så klik her og find blandt andet ny flot kvalitetsprodukter til dine fødder.

Share.

Leave A Reply