Gør de helt store kup på Black Friday 2015

0

Black Friday er den helt store festdag for de shoppinglystne læsere her på siden.
Black Friday er nemlig lig masser af tilbud og besparelser på attraktive produkter, hvorfor man kan score sig en ny garderobe, lækre ting til hjemmet eller noget helt tredje til billige penge.
Her på Ambassadørnet er vi således også rigtigt store fans af dagen, da ens penge pludselig rækker markant længere.

I denne artikel vil vi derfor guide dig igennem nogle af de ting, du kan jagte på Black Friday, ligesom vi også kort vil introducere dig til konceptet.

Hvorfor overhovedet Black Friday?
Måske du allerede kender til konceptet Black Friday; måske du ikke gør.
Black Friday forekommer hvert eneste år på dagen efter den fjerde torsdag i november, der også er kendt som Thanksgiving i flere angelsaksiske lande.
Konceptet og dagen stammer oprindeligt fra USA, hvor der i årtier er blevet brugt et utal af milliarder på denne dag. Forbrugere jagter på dagen både billige julegaver, ligesom der også bliver købt rigtigt mange produkter og artikler til forbrugeren selv.
Igennem de seneste par år er Black Friday også kommet til Danmark, hvor både webshops og fysiske butikker og varehuse bruger dagen til at kaste billige tilbud efter kunderne.
Derfor er der også masser af muligheder for at score sig nogle billige produkter indenfor de kategorier, som vi beskæftiger os med her på siden.

Nyt og lækkert til garderoben
Initialt var det primært elektronik, man så store besparelser på her i landet, når kalenderen viste Black Friday. I år forventes det dog, at der også bliver rig mulighed for at købe livsstil- og modeartikler, som efterspørges af rigtigt mange forbrugere.
Websider som Boozt, Quint og Quintess, Unisport og andre websider deltager i den forbindelse i Black Friday, hvor der med sikkerhed vil være rig mulighed for at købe produkter og artikler til spotpris.
Livsstil- og modeartikler er dog en af de ting, som rigtigt mange forbruger stadig ynder at købe i fysiske butikker fremfor webshops. Derfor er der også flere fysiske butikker rundt omkring i de danske byer, der deltager i Black Friday.
I den forbindelse er det en god idé at holde øje på sit lokale strøg eller gågade i ugen op til Black Friday, da der med garanti vil blive reklameret for den store dag i de butikker, der deltager.

Plej dig selv på Black Friday
Black Friday virker måske ikke som den dag, hvor man sætter personlig pleje og skønhed øverst på dagsordenen, da dagen egentlig er kendetegnet ved at være ret hektisk med masser af mennesker og endeløse bunker af billige produkter.
Det er dog en velvalgt dag til at score sig selv nogle gode skønhedsprodukter, da rigtigt mange fysiske butikker, og endnu flere webshops, deltager i dagen med skønhedsprodukter.
Der findes en lang række af sider, men det er især værd at nævne Med24, Nice Hair og Perfect Body, ligesom der også er sider, der sælger make-up, olier, masker og meget mere til.
Black Friday er endvidere et velvalgt tidspunkt at købe denne slags artikler på, da vi efterfølgende går en kold tid i møde, hvor det kan være nødvendigt at tilføre huden ekstra fugt og lignende, ligesom man også kan købe skønhedsprodukter med henblik på at give det som en gave.

Black Friday tilbyder nyt til boligen
På Black Friday er der også rig mulighed for at købe nye ting til hjemmet.
Uanset om du er på jagt efter nyt sengetøj, puder til sofaen, lysestager eller noget helt fjerde er der masser af tilbud ude i æteren.
Cahetu tilbyder lækre brands såsom HAY, Normann Copenhagen, Kähler og andre brands, du kender til.
Jysk har både online webshop og fysiske butikker, hvor der er et kæmpe stort udvalg af lækre ting til hjemmet i høj kvalitet, mens Lampegiganten sælger et væld af lamper til hjemmets forskellige rum til skarpe priser.

Der er altså en lang række muligheder, ligesom der også er markant flere webshops og fysiske butikker, der deltager i Black Friday, end dem vi har nævnt her. I den forbindelse vil vi derfor ønske jer rigtig god Black Friday, og forhåbentlig er der basis for at gøre nogle fantastiske kup!

Share.

Leave A Reply