Giv et godt førstehåndsindtryk

0

Dit udseende betyder mere, end du tror. Det er et benhårdt faktum, som ikke desto mindre gør sig gældende i mange situationer, også i hverdagen. Dit udseende er det første, der møder folk, både i dit private liv og i dit professionelle liv. Selvom det tit ville være mere hensigtsmæssigt, hvis vi mennesker ”bedømte hinanden” og dannede indtryk af hinanden ud fra vores indre kvaliteter, så er det altid det ydre, der kommer først. Det er ikke nemt at lave om på, og i stedet kan du imødekomme dette faktum ved at tage højde for det i de daglige situationer. Læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du styrker det førstehåndsindtryk, du giver dine medmennesker.

Udstråling

I spørgsmålet om førstehåndsindtryk er noget af det første, som afslører dig din udstråling. Ens udstråling er en af de ting, som man sjældent tænker ret meget over, ud over i lidt mere pressede situationer som dates og jobsamtaler, hvor det virkelig er i fokus. Men ud over i disse situationer er udstrålingen også vigtig i forhold til det indtryk, andre danner sig af dig i alle andre aspekter af livet. Eksempelvis din kropsholdning siger meget om dig, og en flot, rank positur udstråler meget mere selvtillid og personlighed end en foroverbøjet, ranglet positur gør. Kropsholdningen skal ændres over tid, og det er noget, du kun ændrer ved at blive god til at tænker over det. Sænk skuldrende, ret ryggen og gå med selvtillid. Derudover er dit smil også enormt vigtigt i forhold til din udstråling. Er du glad for dine tænder, kommer det sikkert helt naturligt. Tænderne har vi hele livet, og det er generelt vigtigt at passe godt på dem. Denne vigtighed kommer især til udtryk i din udstråling.  Det er nemt at passe på sine tænder – daglig tandhygiejne og jævnlige tandlægebesøg er den bedste måde at tage hånd om sit smil. Find en ordentlig tandlæge, som gør sit arbejde godt og for en god pris. Et eksempel i Københavnsområdet er https://www.de5smil.dk/.

Udseende og påklædning

Ud over din udstråling, som i høj grad siger noget om din personlighed, danner folk sig også førstehåndsindtryk ud fra selve dit udseende. Det lyder lidt hårdt, men det gør alle mennesker uden at tænke over det, dig selv inklusive. Udseendet kan være nemmere at holde i top, end ens udstråling, som man jo sjældent tænker over på samme måde. Den beklædning, du har på, siger meget om dig, og ting som tøj, sko og smykker er tit noget af det første, folk lægger mærke til, når de skal tage danne sig et indtryk af dig. Det behøver ikke at være helt vildt dyrt at have styr på, men sørg blot for at se ordentlig og anstændig ud og på en måde, der hører til dig. Du er nemlig hurtigt afsløret, hvis du går rundt i tøj, du ikke føler dig tilpas i, og som du ikke kan forbinde med dig selv med. Et godt råd er at købe diskret, elegant og stilet tøj og smykker, som du kan have glæde af i lang tid, og som kan bruges i flere anledninger. Køb smykker her af god kvalitet og i smukt design.

Share.

Leave A Reply