Gardiner er en overset ”detalje”

0

Gardinets rolle i hjemmet er ofte overset. Men når man tænker på, at man faktisk har gardiner i hvert eneste rum i boligen, bør det ikke være en overset ”detalje”. De traditionelle stofgardiner er i dag pakket godt af vejen for at give plads til for eksempel rullegardiner. Rullegardiner er både stilrene og smarte, og de kan pynte i ethvert rum. Og der findes faktisk mange detaljer, der kan sætte et individuelt præg på dit rullegardin.

Farvestrålende eller klassisk

Hos Stila kan du se et bredt sortiment af gardiner, der giver et flot farvespil til dine møbler, og der er masser af spændende farver at vælge imellem. Hvis du kan lide et roligt og klassisk udseende, kan et elegant og ensfarvet rullegardin ligeledes sætte prikken over i’et i et stilsikkert hjem.
 
rg-9720-01
 

Finesser – prikken over i’et

Også finesser er der mange af. Hvorfor ikke holde bundlisten i en anden farve end selve gardinet? Det ser både smart og sejt ud til børneværelset, der gerne må være frisk og anderledes. Hos Stila finder du også rullegardiner med pynteknapper eller kantbånd syet på bundlisten. Kantbåndet kan være ensfarvet eller mønstret og udtrykke et personligt præg. Men det er ikke udelukkende stoffet, der kan gøres mere spændende. Ved at bruge en eller flere kovseringe, bliver rullegardinerne spændende og levende. En stang til at afslutte et smukt rullegardin kan også give mere stil og tyngde i gardinet.
 
bade-7_0
 

Sæt motor på dit rullegardin

En særlig smart feature ved rullegardiner i dag, er det motoriserede rullegardin. Med en fjernbetjening kan du rulle gardinet ned i din stue, hvis solen står lavt og giver genskin i tv’et. Eller du kan styre oprulningen fra sengen om morgenen. Som noget endnu mere avanceret tilbyder Stila en smart sol- og temperatursensor, som selv regulerer rullegardinet i forhold til solens intensitet, så rummet ikke bliver ophedet. Med den helt store luksusmodel kan du endda tage kontrollen over rullegardinerne via din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig.
 
poetry-7_0

Share.

Leave A Reply