Forlæng sommerhyggen i dit drivhus

0

Efteråret er måske ikke den måned, hvor det virker allermest oplagt at bruge sit drivhus aktivt. Men i efteråret forvandler dit drivhus sig til et hyggerum, som kan forlænge sommeren.

Elsker du også at sidde udenfor og nyde naturen og den friske luft? Det kan du sagtens, selvom temperatuen bliver koldere. Her får du en guide til, hvordan du kan bruge dit drivhus i efteråret og forlænge sommerhyggen.

Først og fremmest kræver det, at dit drivhus har en hvis størrelse, så du har mulighed for at indrette en hyggekrog. Mangler du det rigtige drivhus? Så se drivhuse fra XL-byg her.

Rengøring

Først og fremmest handler det om at få gjort rent i drivhuset, så det er behageligt at være i. Sørg for at spindelvæv og jordrester forsvinder, så hyggen kan komme frem.

Siddepladser

Dernæst skal du have siddepladser ind i dit drivhus. Brug eventuelt dine havemøbler, som alligevel ikke bruges i efteråret.

greenhouse
Varme

Selvom drivhuset ikke er helt “udendørs”, kan det sagtens blive ganske koldt. Sæt en gasovn eller lignende ind i drivhuset, og husk en bunke varme tæpper. Drivhuset holder fint på varmen, så start eventuelt din varmekilde en halv times tid før, at du skyder hyggen igang.

Hygge

Allervigtigst er det, at dit drivhus indbyder til hygge. Medbring stearinlys – de bidrager med både varme og hygge. Sæt eventuelt den gamle cd-afspiller derud, så I kan sidde og nyde lidt hyggemusik. Og pynt gerne stol og bænk med puder, så det rigtig indbyder til afslapning.

Planter

Til en hyggekrog i drivhuset hører sprudlende blomster. Plant en række af dine ynglingsblomster i krukker i forskellige størrelser og sæt dem rundt omkring i drivhuset. Friske blomster skaber nemlig lys, luft og godt humør.

Share.

Leave A Reply