Forevig din minder – det fortryder du aldrig

0

Uanset hvilken familie du tilhører, er der en ting, som går igen. Gamle billeder og fotoalbummer er altid en del af familien. Du ved måske ikke, hvor mange billeder, der er gemt i familien, og hvor langt tilbage de går, men sandsynligheden er, at de går meget langt tilbage. Der blev nok ikke taget mange selfies i de ”gamle dage”, og Snapchat eller Instagram var da heller ikke på menuen, men dette betød ikke, at der aldrig blev taget billeder.

Skulle du tro dette, er din opfattelse helt fejlagtig. For 30 år siden løb folk hele tiden rundt med et kamera, når familien var samlet til særlige lejligheder. Billederne var måske ikke til en Oscar, men man kunne dog se, hvad der foregik, og det var en unik måde at fange minder i små portrætter, så man altid kunne se billederne og tænke tilbage til den tid, hvor det blev taget.

Sørg for dit kamera altid er klar

Du har altid din telefon på dig, og du tager garanteret mange selfies og ”snaps”, når du er rundt i verden. Problemet med dine snaps er blot, at de er væk efter 10 sekunder. Du skal altså huske at gemme dine billeder, så du altid kan se tilbage på dem, når du engang om 20 år har nogle børn, som gerne vil se, hvad du lavede som ung. Din iPhone er det ultimative redskab, når du skal gemme minder. Du har den med dig overalt, og kameraet i din iPhone er relativt godt, hvilket betyder, at du altid kan tage nogle kvalitetsbilleder, hvis dit kamera da virker.

IPhones har det dog med at gå i stykker. Kamera, glas, bagside og forsiden – det hele går i stykker, men dette skal ordnes, så du kan dokumentere dine oplevelser. Er dit kamera helt færdigt, så få disse specialister til at se på din iPhone. De skal nok sørge for, at du får en god og billig iPhone reparation, så du altid er klar til at give den fuld gas med selfies og andre sjove billeder.

Gem dine minder fra 2016

Måske virker et billede af din fulde ven og dig som et ubrugeligt billede, og de eneste, der ser dette, er dine Snapchatvenner. Billedet er dog langt fra ligegyldigt – hvad ville du ikke give for at kunne se dig og din bedste ven på en af jeres vilde byture om 20 år? Minderne ville nok fylde dig med gode tanker, og når først du har set billedet, vil du garanteret kunne genfortælle hele byturen i detaljer til dine børn og deres venner, når du fortæller historier fra din ungdom.

Mange billeder virker måske ikke specielt gode i øjeblikket, og du sletter nok en del, men vores anbefaling er, at du gemmer dem i en mappe eller på et USB stik, så du altid har dem. Tag billeder af alt, og skulle dit kamera være gået i stykker, så lad som sagt disse specialister kigge på det, da det er vigtigt, at du har et velfungerende kamera, hvis en sjov situation skulle opstå.

Share.

Leave A Reply