Fall 2014 Lookbook

0

Savner du inspiration til efterårets outfits? Rosemunde har netop publiceret deres lookbook for efteråret 2014. Her kan du se et  bredt udvalg af modetøj fra Rosemunde, og forslag til hvordan du sammensætter et outfit – til hverdag og fest.

Hverdag

Feminin i lilla

I disse tre outfit er et afdæpet, sort outfit piftet of med lilla nuancer. Det giver en god balance, og er afdæmpet, uden at være kedeligt.

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 11.15.18

Nuancer af blå

Er du glad for de blå nuancer, kan du sagtens sammensætte flere forskellige. Det gør ikke noget, at det ikke matcher fuldstændigt – faktisk gør det bare dit outfit mere stilet.

 

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 11.16.01

Fest

Cool and casual

Du kan sagtens bære bukser, selvom du skal til fest. Pift dit outfit op med en mere festlig top, og vis i stedet for dine arme frem. En klassisk kjole er også altid et hit. Her en afdæmpet model, som dog stadig er spændende og elegant. Hvis du bærer nederdel og top er det en god idé at have en trøje med, så du kan dække dine arme til, hvis du føler dig lidt for “bar”.

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 11.16.25

Business

Er du fan af businnes-stilen? Herunder ser du tre outfits i denne stil. Her ser du blandt andet, hvordan bukser og blazer sagtens kan piftes op til at være feminint.

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 11.15.34

Accesories

Når du sammensætter dit outfit, er det vigtigt at tænke accesories ind. Overvej, hvilke smykker der går godt til dit outfit. Er dit outfit nedtonet, kan du pifte det lidt op med nogle lidt større smykker. Et elegant ur er også et must have når det kommer til at sammensætte det fuldendte outfit. Find for eksempel et smukt, elegant og feminint Skagen ur på Aveny.dk.

Share.

Leave A Reply