Få råd til at forkæle dig selv

0

De kender sikkert følelsen af, at det er svært at få tingene til at hænge sammen i hverdagen. De fleste voksne danskere har i dag nok at se til med en fast 37-timers arbejdsuge, børn, ægtefælle, husholdning og fritidsinteresser, der alt sammen skal passes. Selvom det hele ofte kan komme til at gå op i pligter, forventninger og hårde tidsplaner, så er det vigtigt at stoppe op engang imellem og nyde livet. Livet skal ikke kun nydes i weekenderne, hvor man har fri, men også i hverdagen, som trods alt udgør den største del af livet. I hverdagen kan man forøge livskvaliteten lidt ved eksempelvis at sørge for at forkæle dem, man holder af – og ikke mindst, sig selv. Dog er det ikke altid nemt at finde de overskydende ressourcer til lige netop denne post, og ofte bliver den derfor fravalgt til fordel for mere ”fornuftige” udgifter. Dog er der et par smarte måder, man kan sørge for, at der bliver råd til selvforkælelse i hverdagen. Det handler om en lille smule kløgt, snilde og ikke mindst om at tænke fornuftigt. Bliv klogere i dette indlæg.

Shop på nettet

Én af de allerbedste og nemmeste måder at forkæle sig selv på, og som mange kvinder foretrækker, er en god shoppetur. Her kan man for en enkelt dag glemme budgetter og pligter og i stedet investere lidt i sig selv. I gamle dage var man som regel henvist til den lokale gågade, når det var tid til shoppetur, men i dag findes der en bedre opfindelse – internettet. Med internettet er hele verden i princippet blevet din gågade, og det er noget der åbner muligheder. Med få klik kan du finde et bredt sortiment af alt, hvad hjertet begærer og endda til bedste markedspris. Internettet er genialt, når man gerne vil spare lidt penge, fordi her kan man nemt sammenligne priser og udvalg. Desuden er det blevet nemt at shoppe ting såsom tøj på nettet, da leveringstider og –priser er minimerede, samtidig med at det er blevet nemmere at returnere, hvis man fortryder sit køb. Det er især smart, hvis man kan finde en hjemmeside, der har et stort sortiment af de ting, der passer ens smag. Et godt eksempel på en sådan side er www.thraneshop.dk. Thraneshop er landets førende onlineforhandler af kvindemode og har et lækkert sortiment af mode, tøj og andet, som du kan forkæle dig selv med. Fragten er hurtig og nem, og deres hjemmeside er nem at navigere rundt i.

Spar penge på dine køb

Et andet eksempel på en hjemmeside, hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer af parfumer, personlig pleje, skønhedsprodukter og lignende, er www.emma.dk. Men det er ikke den vigtigste grund til, at du bør kigge forbi siden. emma.dk er nemlig helt speciel ved, at det fungerer som en fordelsklub, hvor du, for kun 85 kr. om måneden, får adgang til et bredt varesortiment med enorme besparelser på helt op til 85 %, samt fri fragt på hver bestilling. Dermed kan du shoppe løs blandt alle de produkter og kendte mærkevarer, som du har lyst til at købe, til så fordelagtige priser, at du helt sikkert vil kunne finde plads i budgettet til det. Hos emma.dk får du nemlig kendte mærkevarer til langt under butikspriserne. Så er der ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv.

Share.

Leave A Reply