Få mere overskud og færre kilo med en madplan

0

I en hektisk hverdag hvor man skal op klokken 6:00 for at lave madpakker, afleverer ungerne i institutioner og skoler, afsted på arbejde og langt mere, kan der være noget nær muligt at finde på spændende og sunde retter til aftensmaden. Hvem har overskud til alle disse ting og samtidigt have åndsnærværelse nok til at lave en interessant, varieret og fremfor alt sund aftensmad til hele familien? Det er nok lidt meget at kræve af den almene 8 til 16 dansker. Derfor ender det ofte med at man hopper ned til grillen, eller det lokale pizzeria. Eller McD’en nede på hjørnet får måske endnu et af de skamfulde besøg, man egentlig helst ville være fri for. Det kan også være at man kast sig over en af de frygtelige frostretter, der ikke altid ligner noget der passer sig som menneskeføde, eller i værste fald: Rester. Det er der bare ikke nogen der kan være tjent med hele tiden. Så derfor kan du her se nogle forskellige tips, til hvordan man nemt og hurtigt skaffer sig et overblik over, hvad der skal spises til aftensmad.

Det magiske ord er madplan. Men en madplan kan man sætte sig ned og gennemgå, hvad i skal have at spise hele den næste uge. Det hurtigere en man kunne frygte og samtidig kan man får ordnet alle ugens indkøb på en enkelt dag, bortset fra enkelte letfordærvelige varer, som måske skal købes på dagen. Men det er stadig langt nemmere end at skulle stå nede i supermarkedet hver dag, med skrigende unger og stress.

Du vil også opdage at du langt nemmere kan få sammensat en varieret og sund kost, hvis man på forhånd planlægger det. Skal i have en flæskesteg med masser af sovs den ene dag, jamen så smider man da lige en vegetarlasagne eller let fiskeret på en af de andre. På den måde kan man skaffe sig balance og se de overflødelige kilo rasle af. Det vil også være med til at sikre en gladere og mere overskudsagtig familie. Måske jubler ungerne når der hentes pizza, men i det lange løb vil det ikke gøre noget godt for nogen af jer. Et hjemmelavet måltid, hvor ungerne hjælper til i køkkenet er mere end blot sund mad, det er også en mulighed for kvalitetstid.

Hvis det alligevel kniber med tiden eller inspirationen til at få lavet madplan, er der hjælp at hente på Nemlig.com, et online supermarked, der også tilbyder skræddersyede madplaner. Og endnu bedre, du kan vælge dagens ret og lægge den direkte i kurven. Ikke noget vrøvl med at udvælge de enkelte ingredienser. Du skal blot tilberede det selv.

”Hjælp jeg vil gerne undvære kød, eller kulhydrater, hvad gør jeg så?”. Det er ikke noget problem, for på Nemlig.com, er der også mulighed for at vælge vegetariske, veganske og low-carb madplaner. Så der er altså noget for enhver smag. Det er bare at kigge forbi. Bliv inspireret her og mærk hvordan du får mere overskud i den travle hverdag.

Share.

Leave A Reply