Få ideer til din ønskeliste

0

Der er måske stadig lidt tid til jul – og lige nu føles det måske som en evighed, men lige pludselig er julen over os. Det føles som om, at vi lader os overraske hvert år, så derfor kan du lige så godt komme i gang med ønskelisten nu.

Nogen er så heldige altid at vide, hvad de gerne vil have, mens andre må kæmpe noget mere. Derfor har vi fundet to ting, som vi synes bestemt skal på alle kvinders ønskeliste til jul.

Ved at lave en ønskeliste, er du sikker på at få ting, som du gerne vil have. Derudover slipper du for diverse panikgaver, som det alt for ofte ender med – blandt andet gavekort, der alt for ofte bliver glemt eller væk. Hvis du allerede ved, hvad du gerne vil have, er dette derfor ikke artiklen for dig, mens hvis du gerne vil have inspiration, så læs videre.

Armbånd fra Julie Sandlau

Danske smykkedesignere bliver mere og mere populære, og det er også meget forståeligt, når man ser nogen af de fantastiske smykker, som de laver. Julie Sandlau er blot én af de danske smykkedesignere, som vi synes fortjener mere opmærksomhed. Hun henter sin inspiration fra hele verden og går gerne på tværs af kulturer, når hun sammensætter stilarterne. På trods af dette formår hun stadig at bibeholde et tidløst og stilrent design, som vi er så glade for her i Danmark. Af netop denne grund synes vi, at hendes armbånd er et must til årets ønskeliste.

Julie Sandlau har lavet et væld af forskellige armbånd. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du se alle hendes armbånd på Juliesandlau.com.

Sko fra Vagabond

Vagabond er et sikkert hit, når det kommer til sko. Derfor kan du også være helt sikker på, at de sender en spektakulær kollektion af støvler på markedet til vinter. Vi kan kun varmt anbefale dig, at få det helt rigtige par støvler på ønskelisten, for så får du lækkert og pænt fodtøj til de næste mange år.

Vagabond laver støvler til kvinden, som går op i stil og design. Det er lækre støvler til dig, der ved hvad du vil have. Samtidig får du også et par støvler, som ikke går af mode efter én sæson. Derfor synes vi, at Vagabond sko eller støvler er en ting, der bestemt skal på ønskelisten.

Vagabond producerer et bredt udvalg af fodtøj i høj kvalitet, så der er med garanti også noget, der passer til din stil. Du kan se mere til Vagabond på denne webshop.

Share.

Leave A Reply