Er din spisestue klar til hyggeaftener med vennerne?

0

At have sin egen bolig er noget, der stiller en række krav. For det første skal man af og til være vært, når en festlig lejlighed skal løbe af stablen. Endvidere vil det kommer diverse hyggeaftener, hvor god mad samt vin er en vigtig del af arrangementet. Er du i den situation, at du af og til skal stå for disse aftener, er det vigtigt, at dit hjem ser godt ud, så dine gæster bliver positivt overrasket, når de kommer på besøg. Er disse hyggeaftener et udbredt fenomen i din vennekreds, skal du måske lægge lidt ekstra fokus på din spisestue, da det er her, hvor gæsterne vil være placeret, når de kommer på besøg.

Først skridt: find det rigtige spisebord

Spisestuen har en central placering i ethvert hjem, og derfor kræver det selvfølgelig, at du bruger noget energi, da de i sidste ende kan forbedre hele boligens udseende. I dette famøse rum er det dit spisebord, der har størst betydning. Den bliver ofte anbragt i midten af rummet, og alt omkring bliver bygget op på baggrund af den. Dit valg af farve og stilart har derfor stor betydning for, hvordan resten af rummet skal udformes. Du skal først overveje farven af din bordplade. Skal den have den efterhånden meget moderne hvide bordplade, skal den være sort, eller skal den have det rå trælook. Det er op til dig selv, men vigtigt er det bare, at resten af inventaret harmoniserer med dit valg. Dernæst skal du vælge formen. Skal bordene have spidse kanter, eller skal de være runde? Desuden er det vigtigt, at du vurderer, om det skal have den moderne kvadratiske form, eller om det skal være den runde form. Det er ikke lige til, men vælg med omhu, da spisebordet vil blive omdrejningspunkt for mange fede arrangementer. Der er flere steder, hvor de tilbyder en høj kvalitet, og søger du et stort udbud, så køb spisebord her.

Giv spisestuen charme og personlighed

De rette stole, det rigtige spisebord og den pæne lampe gør meget af arbejdet, men dit job er ikke slut her, hvis du vil fremvise stil, når gæsterne træder ind ad døren. Du skal have meget fokus på de små pyntegenstande, da de vil sætte den famøse prik over i’et, når det kommer til din stue. På spiseborde kan du eksempelvis placere en Lyngbyvase. Ja, det koster lidt, men du betaler for elegance og en udstråling, der ikke er at finde mange steder. Endvidere er Kähler et godt bud, når det kommer til dette punkt. Begge disse produkter kan sikre dig den rette elegance, men skal personligheden med ind i spisestuen, er det nok nærmere Kay Bojesen og den lille familie, der skal klare jobbet. De kendte træfigurer har det med at bringe charme, personlighed og stil ind i hjemmet.
Dette er selvfølgelig bare forslag, men uanset hvad er det vigtigt, at du har nogle unikke pyntegenstande, som dine gæster vil lægge mærke til.

Det er simple råd, men de kan løfte din spisestue til nye højder. Når snakken falder på maden, er du på egen hånd, men vigtigt er det, at du øver dig nogle dage forinden – øvelse gør mester.

Share.

Leave A Reply